Haberler

Kocaeli: İzmit'te Sağanak Yağış Nedeniyle Çok Sayıda Evi Su Bastı

İzmit'te aralıksız 2 saat süren sağanak yağış nedeniyle çok sayıda evi su bastı.

İzmit'te aralıksız 2 saat süren sağanak yağış nedeniyle çok sayıda evi su bastı.

İzmit'te sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında özellikle Bekirpaşa Beldesi Yenişehir Mahallesi'nde çok sayıda evin alt katını su bastı. Bazı yerlerde su birikintileri 1 metreyi bulurken, evlerindeki suları temizlemeye çalışan vatandaşlar, Bekirpaşa Belediyesi'nin olaya duyarsız kaldığını söyleyerek tepki gösterdi. Çocuğunun ağlamasına dayanamayan bir anne evinin balkonundaki çiçekleri parçalarken, bir başka evde ise sularla baş edemeyen bir kadın sinir krizi geçirdi. Yenişehir Mahallesi'nde bazı evlerin bahçesinde bulunan ahırları da su bastı. Bir ahırda mahsur kalan 3 inek ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Sağanak yağış nedeniyle Bulvar Caddesi'nde de zemin katlarda bulunan çok sayıda iş yeri su altına kaldı. Esnaf, iş yerlerini kendi imkanlarıyla temizlemeye çalıştı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri su baskınlarına karşı çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title