Haberler

Kocaeli Huzurevi Sakinlerinden Konser

Kocaeli Huzurevi sakinlerinden oluşan Türk Sanat Müziği korosu konser verdi.

Kocaeli Huzurevi sakinlerinden oluşan Türk Sanat Müziği korosu konser verdi.

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı desteğiyle kurulan Kocaeli Huzurevi sakinlerinin oluşturduğu koronun Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde (SDKM) verdiği konser büyük ilgi gördü.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Kocaeli Huzurevi ve Huzurevi Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen konserde huzurevi sakinlerinden oluşan koro, Türk Sanat Müziği eserleri seslendirdi.

Erbil Aydın'ın şefliğini yaptığı koro, Türk Sanat Müziği eserlerinden oluşan repertuvarlarıyla sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Yaşlılar Haftası özel programıyla çıkan koroya Vali Hüseyin Aksoy, eşi Hülya Aksoy, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu da eşlik ederek, "Rüya Gibi Her Hatıra" şarkısını seslendirdi.

Konsere ayrıca, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Garnizon Kurmay Başkanı Kurmay Albay Ersin Aydemir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Kocaeli Huzurevi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Olcay Ilıcalı ve Huzurevi sakinleri ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Demirel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title