Haberler

Kocaeli: Gebze'de Soba Zehirlenmesi: 1 Ölü

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, Sobadan Sızan Karbonmonoksit Gazından Zehirlenen Bir Çocuk Hayatını Kaybetti.

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen bir çocuk hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Köşklü Çeşme Mahallesi 530 Sokak'ta ikamet eden Veysel ve Havva Kesikbaş çifti, gece sobaya kömür attıktan sonra yattı. Havva ile kızı İlknur Kesikbaş (13), sobanın olduğu odada uyurken, baba Veysel Kesikbaş ise başka odada uyudu. Gece bacanın çekmemesi üzerine, anne ile kızı, odaya dolan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Sabah uyandığında odaya giren baba Veysel Kesikbaş, eşi ve kızını baygın halde bulunca, hemen komşularının da yardımıyla Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Hastaneye kaldırılan İlknur Kesikbaş'ın, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğü belirlenirken, anne Havva Kesikbaş ise hastanede tedavi altına alındı. Küçük kızın cesedi ilk incelemenin ardından, otopsi yapılmak üzere Gebze Belediye Morgu'na kaldırıldı. Anne Havva'nın ise hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmaya devam ediliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title