Haberler

Kocaeli: Gebze'de Sara Hastası Genç, Evinde Ölü Bulundu

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, sara hastası bir genç evinde ölü olarak bulundu.

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, sara hastası bir genç evinde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Gebze Mustafa Paşa Mahallesi 745 Sokak 12 numaralı adreste bulunan ve 4 katlı apartmanın en üst katında oturan sara hastası Cemil Gündüz (27) isimli genç, bugün evinde ölü olarak bulundu. Olayın duyulması üzerine eve giden güvenlik güçleri ile nöbetçi savcı, yaptıkları inceleme sonucunda gencin ölümünü şüpheli buldu. Yanında 1 adet kuru sıkı tabanca bulunan Gündüz'ün cesedinde yapılan ilk incelemede ise vücudunda herhangi bir ateşli silah, kesici ya da delici alet ile darp izine rastlanmadı. Evde kimsenin olmadığı bir sırada, muhtemelen geçirdiği sara krizi sonucu öldüğü tahmin edilen gencin cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Öte yandan, yeni evli olan Cemil Gündüz'ün bir markette güvenlik görevlisi olarak çalıştığı ve yaklaşık 2 gün önce memleketini ziyaretten geldiği öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmaya ise devam ediliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title