Haberler

Kocaeli: Gebze'de Kaçırma

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, evli ve 3 çocuk babası bir kişinin, yine evli ve 3 çocuk annesi kadını, yanındaki kızıyla birlikte kaçırdığı iddia edildi.

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, evli ve 3 çocuk babası bir kişinin, yine evli ve 3 çocuk annesi kadını, yanındaki kızıyla birlikte kaçırdığı iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, Gebze'nin Mevlana Mahallesi'nde ikamet eden evli ve 3 çocuk babası A.M. (32), iddiaya göre, yaklaşık 13 gün önce Bursa'dan evlerine misafirliğe gelen gelininin halası R.Ç. (33) ile kızı Ö.Ç.'yi (15) kaçırdı. Olayın ardından büyük şok yaşayan A.M.'nin eşi F.M. (45) ile R.Ç.'nin eşi A.Ç. (33), hemen savcılığa başvurarak, A.M.'den şikayetçi oldular.

Eşinin yakalanması için çalmadık kapı bırakmayan F.M. (45), eşinin sürekli alkol aldığını ve geçmiş yıllarda da buna benzer 4-5 olay gerçekleştirdiğini belirterek, "Eşimin kaçırdığı R.Ç. ile kızı Ö.Ç., bir süre önce Bursa'dan, aynı zamanda da yeğeni olan hamile gelinim B.O.'yu (18) ziyaret etmek ve doğumunda bulunmak üzere Gebze'ye geldi. Eşimle sadece oğlumun düğününde tanışan R.Ç. ve kızı Ö.Ç. ile eşim A.M., ertesi gün eve geldiğimde yoklardı. Daha sonra eşim beni telefonla arayarak, "ben bu kadını seviyorum, çok mutluyum, beni arama" dedi. Kaçırdığı kadın da, "Ben A.'yı seviyorum, istiyorsan sen de benim eşimi al" şeklinde sözler söyledi. Eşimin, kadın ve çocukla birlikte, Ordu'nun Fatsa İlçesi'ndeki ağabeyinin evinde olduğunu zannediyorum. Eşimin kaçırdığı veya birlikte kaçtığı kadını, fuhuşa zorladığı yönünde de bir takım haberler alıyoruz. Zaten 16 yıllık eşim A.M., daha önce de üzerime 3-4 tane kuma getirmeye çalıştı. Bazılarıyla 1 yıl kadar dost hayatı bile yaşadı. Yaklaşık 10 sene önce de, 14 yaşındaki Alev isimli kız yüzünden, önceki eşimden olan çocuklarımla kavga etti. Oğlum kavga sırasında üvey babası A.M.'yi bıçaklayarak yaraladı ve bir süre cezaevinde yattı. Hatta eşimin, bu kadınlardan birinden çocuğu olduğu bile söyleniyor. Eşim yaklaşık 6 yıl önce ise komşum olan evli bir kadını kaçırdı. Tecavüz ettikten sonra, bununda burnunu ve boynunu kesti. Benim yeni ve eski eşimden toplam 7 çocuğum var. Artık çocuklarıma da zarar vermesinden korkuyorum. Eşimin biran önce bulunup yakalanmasını istiyorum. Ayrıca eşime boşanma davası da açıyorum. İsterse, 2 erkek çocuğumuzu da kendisine veririm, ancak kötülük yapar endişesiyle kızımı ona vermem" dedi.

Çiftlik ve oto galerisi sahibi olduğunu ve maddi durumunun çok iyi olduğunu da ifade eden F.M., "Eşimden daha önce de boşanmak istedim ama mahkemeye gelmedi. Hiçbir işte çalışmıyor. Benim kazandıklarımla evin geçimini sağlıyoruz. Sürekli alkol alıyor ve bize saldırıyor. Boşanmak istediğimde ise malımın yarısını istiyor. Ben de çocuklarımın rızkı diye vermek istemiyorum. Artık eşim A.'yı, ben ve çocuklarım yakınımızda istemiyoruz" diye konuştu.

A.M. tarafından kaçırıldığı iddia edilen R.Ç.'nin eşi A.Ç. polise verdiği yazılı ifadesinde ise "Gebze'de oturan F.M. beni telefonla aradı. Eşim ve kızımın, eşi A.M. ile kaçmış olduğunu söyledi. Eşim ise ertesi gün beni arayarak, "Bu adam manyak, sapık, beni satacak. Kızımızı da yazık olacak. Nerede olduğumuzu bilmiyorum, beni arayıp bulun" dedi. Eşim ve kızımın başına kötü bir şey gelmesinden korkuyorum. A.M.'den şikayetçiyim" dediği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title