Haberler

Kocaeli Eroinle Yakalanan Şüpheli Kucağında Çocuğuyla Adliyeye Getirildi

İzmit'te polis kontrol noktasında durdurulan araç içerisindeki 3 kişilik ailenin tedirgin hareketlerinden ve aracın yoğun şekilde mazot kokmasından şüphelenen polisler, araç içerisinde arama yaptı. Yapılan aramada aracın benzin deposunda gizlenmiş halde 5,5 kilogram eroin maddesi ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen E.E kucağında 2 yaşındaki kızı N.E ile adliyeye sevk edildi.

Olay, dün öğle saatlerinde İzmit TEM yolu İstanbul yönünde meydana geldi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Operasyon ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri yol kontrol noktasında bir aracı durdurdu. Araç içerisinde bulunan S.E., E.E. ve yanlarındaki 2 yaşındaki kızları N.E.'nin bulunduğu aracı kontrol etmeye başlayan polis ekipleri, ailenin tedirgin hareketlerinden ve aracın yoğun şekilde mazot kokmasından şüphelendi. Aramalara narkotik dedektör köpeği ile devam eden polisler, aracın benzin deposu içerisine gizlenmiş 10 paket halinde 5,5 kilogram eroin ele geçirdi. Eroine el koyan polis ekipleri S.E. ve E.E.'yi sorgulanmak üzere gözaltına aldı.

ADLİYEYE KUCAĞINDA ÇOCUĞUYLA GETİRİLDİ

Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadesi alınan şüpheliler Kocaeli Adliyesi'ne sevk edilldi. S.E ve eşi E.E 2 yaşındaki kızı N.E'yi kucağında adliyeye getirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title