Haberler

Kocaeli'den Kısa Kısa

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, Saraylı-Örcün Kültür ve Turizm Festivali düzenlendi.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, Saraylı-Örcün Kültür ve Turizm Festivali düzenlendi.

Örcün Mahallesi'nde düzenlenen festivale, AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeybek, burada yaptığı konuşmada, festivallerin birlik ve beraberliği sağlayan organizasyonlar olduğunu belirterek, kentin bütün ilçelerinde çok sayıda festival düzenlendiğini kaydetti.

Kocaeli'nin, önem ve değerinin bilinmesi gerektiğini anlatan Zeybek, "Kadınların bu festivallerde kendi ürettiklerini stantlara koyarak sergilemesi ve aile bütçesine katkı sağlaması çok önemli." dedi.

Belediye Başkanı Ellibeş de tarihin kökünden gelen değerleri de gün yüzüne çıkarmayı, onları toplumun her kesimiyle buluşturmayı hedeflediklerini belirterek, "İşte bu anlayış içerisinde çeşitli hizmetlerimizin yanında 'Tarihi Koridor Projemiz' çok önemsediğimiz bir projedir." ifadelerini kullandı.

Kortej yürüyüşünün yapıldığı festival, yarın sona erecek.

Okul güvenliği toplantısı

Körfez Kaymakamlığı tarafından okul güvenliği toplantısı düzenlendi.

Tütünçiftlik Kültür Merkezinde yapılan toplantıya, İlçe Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Belediye Başkanı İsmail Baran, Derince Emniyet Müdürü Ali Fuat Aktaş, okul müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda, okullarda alınması gereken güvenlik tedbirleri görüşüldü.

Kartepe'de yüzme havuzu çalışmaları sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe ilçesinde yapımına başlanan yarı olimpik yüzme havuzunun çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, belediyenin kent genelinde uygulamaya başladığı spor projeleri kapsamında yapımına başlanan yüzme havuzunda döşemelerin demir imalatının tamamlandığı kaydedildi.

İnşaat çalışmaları devam eden yapının, tabliye kalıp imalatının da başlayacağı belirtilen açıklamada, "Bodrum katta mekanik tesisat makineleri için kaideler takıldı. Yapı, bodrum, zemin ve bir kat şeklinde inşa ediliyor." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Gölcük Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title