Haberler

Kocaeli'den Kısa Kısa

Karamürsel ilçesinde cam silerken üçüncü kattan düşen kadın yaralandı.

Karamürsel ilçesinde cam silerken üçüncü kattan düşen kadın yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kayacık Mahallesi'ndeki bir apartmanın üçüncü katındaki evinin camlarını silen Sabriye Acar (62), dengesini kaybederek beton zemine düştü.

Çevredeki ve apartmandaki komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Acar'ı Karamürsel Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Acar'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kaymakam Narinoğlu vatandaşlarla iftar yaptı

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, ramazan ayının ilk iftarında vatandaşlarla bir araya geldi.

Kızılay Aşevi'nde düzenlenen iftara Kaymakam Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Okan Tekin, ilçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, CHP İlçe Başkanı Ali Kara, Kızılay Karamürsel Şube Başkanı Yusuf Ziya Alemdar, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kızılay Karamürsel Şube Başkanı Alemdar, burada yaptığı konuşmada, aşevinin sadece ramazan ayında değil, yılın 12 ayında yemek dağıtımı yaptığını söyledi.

Türk Kızılayı'nın bu yıl etkinliklerinin artarak devam ettiğini belirten Alemdar, hayırsever vatandaşları yardıma, ihtiyaç sahibi vatandaşları aşevine beklediklerini belirtti.

Hacı adaylarına sağlık eğitimi

Darıca Müftülüğü tarafından hacı adaylarına sağlık eğitimi verildi.

Darıca Müftülüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, hacı adaylarına sağlık konusuna dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgi verdi.

Kadıoğlu, burada yaptığı konuşmada, hac farizasında genellikle acil ve en sık gereken ilaçlar bulunabildiğini, bu nedenle hacı adaylarının, sürekli kullandığı ilaçları yanlarına almalarını belirterek, "İbadetin gereği olarak her zamankinden daha fazla gayret sarf edip daha çok yorulmanız gerekecektir. Tabii bu zorlu ibadeti başarıyla tamamlayabilmek için sağlınızın çok iyi olması gerekir." dedi.

Gölcük'te berberlere eğitim semineri

Gölcük Berberler ve Kuaförler Odası tarafından eğitim semineri düzenlendi.

Gölcük Kongre Sarayında düzenlenen seminere Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş, Gölcük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mevlüt Gül ve oda üyeleri katıldı.

Seminerde, Gökhan Ergin, Nida Ergin ve Selin Sürmen, meslek eğitimi ile ilgili berber ve kuaförlere eğitim verdi.

Karakaş, burada yaptığı konuşmada, bu tarz mesleki eğitimlerin önemli olduğunu belirterek, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e eğitim seminere sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Karakaş, Başkan Ellibeş'e plaket takdim etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Ellibeş Karamürsel Kızılay Gölcük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title