Haberler

Kocaeli'deki Vahşet

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir anne ile 3 çocuğunun öldürülmesiyle ilgili yapılan incelemede bir aylık bebeğin açlıktan öldüğü ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi 64. sokak 3 katlı apartmanın giriş katında meydana gelen olayda, Ayşe G. ile çocukları Gökdeniz (7), Görkem ve 1 aylık bebek Aysima, boğazlarından bıçakla kesilmiş olarak bulunmuştu. Polisin yaptığı incelemede anne Ayşe G.'nin boğulduktan sonra boğazı bıçakla kesilip şişlendiği, 7 ve 5 yaşındaki çocukların boğazlarının kesildiği, bir aylık bebeğin ise annesinin yanında açlıktan öldüğü belirlendi.

Apartman sakinleri, Gökdeniz'in cuma gününden beri okula gitmemesi üzerine öğretmeninin kendilerine haber verdiğini belirterek, "Öğretmenin haber vermesi üzerine eve geldik. Kapıyı kimse açmayınca polise haber verdik. Babayı en son bu sabah gördük. Onun dışında görmedik. Maddi sıkıntılardan olay olmuş olabilir" dediler.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kuruçeşme Kocatepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title