Haberler

Kocaeli'deki Fuhuş Operasyonu

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonu kapsamında adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonu kapsamında adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, fuhşa aracılık yaptıkları ve yer temin ettikleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen A.Ç. (54), Y.S.B. (28) ve A.K'nin (32) savcılık sorgusu tamamlandı.

Şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla salıverildi.

Olay

Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların ihbarı üzerine 28 Temmuz'da Karabaş Mahallesi Şehabettin Bilgisu Caddesi'ndeki adrese operasyon düzenlemiş, fuhuş yaptığı iddiasıyla 2'si yabancı uyruklu kadın, 4 kişiyi gözaltına almıştı.

Azerbaycan uyruklu 2 kadın, işlemlerinin ardından sınır dışı edilmiş, 2 şüpheli de ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştı. Daha sonra soruşturmanın genişletilmesi üzerine söz konusu evin kira sözleşmesini imzalayan A.Ç. (54) de yakalanmıştı.

Şüpheli A.Ç'nin emniyetteki ifadesinden yola çıkan polis ekipleri, Y.S.B. (28) ile Azerbaycan uyruklu A.K'yi (32) de Gültepe Mahallesi'nde gözaltına almış ve şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, çeşitli dijital materyaller, ajandalar ele geçirilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title