Haberler

Kocaeli'de Ulus Pazarı Kalkıyor

Ucuz Fiyatları ile İlgi Çeken Ulus Pazarını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kapatıyor.

Ucuz fiyatları ile ilgi çeken Ulus pazarını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kapatıyor.

Kocaeli Şehirler Arası Otobüs Terminali yanında bulunan alana kurulan Ulus pazarı için Büyükşehir Belediyesi 31 Aralık 2007 tarihine kadar süre verdi. Söz konusu araziyi 40 yıllığına TEKEL'e kiralayan belediye, yeni pazar içinde yer göstermedi. Duruma tepki gösteren Ulus pazarı esnafları pazarın kapatılmaması için imza kampanyası düzenledi. İzmit Pazarcılar Odası ise Ulus pazarında alternatif olarak kurmaya başladığı pazaryerinde ise sona gelindi. Oda Başkanı Ahmet Serim, "Biz Ulus pazarı esnafını da

buraya davet ettik. Bize şuana kadar bu pazarcılardan 100 başvuru geldi. İstanbul Pazarcılar Odasına kayıtlı olmalarına rağmen uy başvuruları kabul edeceğiz. 5 Ocak tarihinde bitirmeyi planladığımız pazar yeri için 480 başvuru aldık" dedi.

2002 yılından beri hizmet veren Ulus pazarı imza kampanyasından sonuç alamaz ise 31 Aralık 2007 tarihinde son kez tezgah açacak.

(GA-MEF-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title