Haberler

Kocaeli'de Tavuklu Pilavdan Öldüğü İddia Edilen Ailesi Oğlunun Fotoğraflarıyla Avunuyor

Kocaeli'de tavuklu pilav yemesinin ardından fenalaştığı iddia edilen ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 25 yaşındaki Hayrettin Ömeroğlu'nun ailesi ile arkadaşları hastane önünde basın açıklaması yaptı. Hastaneye girmeleri polis ekiplerince engellenen acılı baba Cabbar Ömeroğlu, "Ben bir aydır yanıp tükendim" dedi.

Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde eğitim gören 26 yaşındaki üniversite öğrencisi Hayrettin Ömeroğlu, 7 Mayıs'ta yediği tavuklu pilavdan sonra halsizlik ve mide rahatsızlığı şikayeti ile Kocaeli Devlet Hastenesi'ne gitti. Kocaeli Devlet Hastenesi'nde Acil Poliklinik'te tedavi edilen Ömeroğlu'na gıda zehirlenmesi teşhisi konuldu. Yapılan tetkiklerin ardından Ömeroğlu taburcu oldu. Evine dönen genç, bir kez daha fenalaşınca 112 Acil Yardım ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri tarafından tekrar aynı hastaneye kaldırılan Ömeroğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatının kaybeden genç memleketi Bursa'da toğrağa verildi.

Acılı baba oğlunun fotoğrafına bakarak hasret gideriyor

Yaşanan olaydan yaklaşık bir ay sonra ölen gencin ailesi ve arkadaşları hastane önüne gelerek basın açıklaması yaptı. Çocuklarını tedavi eden doktorun ihmalinin olduğunun ifade eden acılı aile, yaşanan olayın sorumlularının bir an önce cezalandırılması gerektiğini ifade etti. Acılı baba Cabbar Ömeroğlu' oğlunun fotoğrafına bakarak hasret gideriyor.

"Ben bir aydır yanıp tükendim"

Acılı baba Cabbar Ömeroğlu, "Benim çocuğum niye burada 12 saat 24 saat kontrol altında kalmadı. O sorunun cevabını arıyorum. Ondan ölmüş bundan ölmüş beni bu ilgilendirmiyor. Neden zehirlenmiş bir çocuk müşahade altında tutulmadı. Çocuk zehirlendim diye geliyor. 2 saat burada serum takıyorlar. Reçeteyi veriyor, git eczaneden ilaçları al diyor. Bu çocuk kusuyor, ateşi var bunu niye gönderiyorlar. Dünya'nın başka yerinde böyle bir şey görülmüş mü? Zehirlenen bir insanı nasıl eve gönderirsin? Hastane de bana konu ile ilgili hiçbir açıklama yapmadı. O doktorun diplomasından da şüpheliyim. Ben bir aydır yanıp tükendim" dedi.

Konuşmanın ardında toplanan kalabaklık grup hastanenin içine girmeye çalışınca polis ve güvenlik ekipleri kalabalığa müdahale etti. Güvenlik görevlileri tarafından hastanenin girişi sedye ile kapatıldı. Yapılan konuşmaların ardından ikna olan grup dağıldı. 25 yaşında hayatını kaybeden Hayrettin Ömeroğlu'nun kesin ölüm nedeni ise daha önce yapılan otopsi raporu ile belirlenmesi bekleniyor. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title