Haberler

Kocaeli'de Seçim Güvenliği Toplantısı Düzenlendi

Kocaeli'de, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi dolayısıyla seçim güvenliği toplantısı düzenlendi.

Kocaeli'de, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi dolayısıyla seçim güvenliği toplantısı düzenlendi.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, toplantıda konuşmada, 24 Haziran'da valiliğin, kaymakamlıkların, emniyet ve jandarma teşkilatının 24 saat görev başında olacağını belirterek, Kocaeli Valiliği tarafından Seçim Harekat Merkezi oluşturulduğunu söyledi.

Kocaeli'de 3 bin 909 sandık kurulacağını belirten Aksoy, il genelinde 1 milyon 336 bin 628 seçmenin oy kullanacağını, seçim günü, jandarma ve polis ekiplerinden oluşan 3 bin 332 güvenlik görevlisinin görev yapacağını ifade etti.

Aksoy, seçim günü, sorun yaşayan vatandaşların Seçim Harekat Merkezi'nden yardım alabileceklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Oy kullanma süresince Kocaeli ilinde bütün umumi eğlence yerleri oy verme süresince kapalı tutulacak. Emniyet ve asayişi korumakla görevli olanların dışında ruhsatlı dahi olsa hiç kimse silah taşıyamayacak. Yüksek Seçim Kurulu kararı gereğince seyyar sandıklarda oy kullanabilmeleri için hastalığı ve engeli sebebiyle yatağa bağımlı olan seçmenlerin yakınları tarafından ilçe seçim kurulu başkanlıklarına veya ilçe seçim kurulu başkanlıklarına gönderilmek üzere muhtarlıklara engelli beyan formu verilen 508 vatandaşımızın da 31 seyyar sandıkta oy kullanmalarının sağlanması için gerekli tedbirler alındı."

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Aksoy Milletvekili Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title