Haberler

Kocaeli'de Seçim Bürosunda Arbede

Kocaeli'nin Gölcük İlçesindeki AK Parti Seçim Bürosuna Gelen 5 Kişi, Partililerle Tartıştıktan Sonra Sandalyeleri Dağıttı. Olay Yerine Gelen Güvenlik Güçleriyle de Tartışan Grubu, Polis, Havaya Ateş Ederek Dağıttı. Polise Direnen Gruptan 2 Kişi Yaralandı. Gruptakilerden 4'ü Gözaltına Alınırken Bir Kişi Kaçtı.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesindeki AK Parti seçim bürosuna gelen 5 kişi, partililerle tartıştıktan sonra sandalyeleri dağıttı. Olay yerine gelen güvenlik güçleriyle de tartışan grubu, polis, havaya ateş ederek dağıttı. Polise direnen gruptan 2 kişi yaralandı. Gruptakilerden 4'ü gözaltına alınırken bir kişi kaçtı.

Kavaklı Mahallesi'ndeki AK Parti seçim bürosuna gelen M.Ş, G.B, İ.B, A.B. ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, seçim bürosunda görevli İ.A. ile tartışmaya başladı. Masayı yumruklayan kişiler, "MHP'ye laf söyletmeyiz" diyerek sandalyeleri dağıtmaya başladı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri, gruba müdahale etti. Polis, grubun direnmesi üzerine olayı bastırmak için havaya ateş etti. Bu sırada polise direnenlerden M.Ş. ile G.B. yaralandı.

M.Ş, ambulansla Gölcük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi firar etti. Olayı yatıştıran polis ekipleri, yaralıyla birlikte 4 kişiyi gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title