Haberler

Kocaeli'de Oyuncak Silahla Market Soygunu

Kocaeli’nin Derince ilçesinde bir kişi, oyuncak silahla girdiği markette aldığı ürünler için kasiyere 10 TL uzattıktan sonra kasadaki 480 TL’yi alarak kayıplara karıştı.

Kocaeli'nin Derince ilçesinde bir kişi, oyuncak silahla girdiği markette aldığı ürünler için kasiyere 10 TL uzattıktan sonra kasadaki 480 TL'yi alarak kayıplara karıştı.

Olay, Derince ilçesi Çınarlı Mahallesi Çenesuyu Caddesi üzerinde saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çenesuyu Caddesi üzerindeki bir marketler zincirinin şubesine giren şüpheli, önce müşteri gibi ürünler alarak kasaya yöneldi. Aldığı bir içecek ve çerezle kasaya gelen şahıs, kasiyere 10 TL uzattı. Bu sırada kasadaki parasını sayarak gün sonu toplamı için diğer kasaya parayı uzatmak isteyen kasiyer, şüpheli şahsın cebinden çıkardığı silahla şok oldu. Şahıs, kasiyere doğrulttuğu oyuncak silahla kasiyerin elindeki 480 TL'yi alarak hızla marketten çıktı. Zanlı gece karanlığında kaçarak kayıplara karışırken, markettekiler durumu polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri markette inceleme yaparak, kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Bir market çalışanının yakını, markette soyulan kasiyerin araması üzerine haberdar olduklarını, olayı gerçekleştiren şahsın 20, 25 yaşlarında esmer bir şahıs olduğunu söyledi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title