Haberler

Kocaeli'de Kültür Merkezi Açılışı ve İftar Etkinliği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İl Özel İdaresi ve İzmit Belediyesi'nin ortaklaşa yaptırdığı Şahinler Köyü Kültür Merkezi törenle açıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İl Özel İdaresi ve İzmit Belediyesi'nin ortaklaşa yaptırdığı Şahinler Köyü Kültür Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

İzmit'e bağlı 13 köydeki vatandaşların davet edildiği iftar programı sonrası gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Filistin'de Müslümanların, İsrail saldırıları sonucu hayatlarını kaybetmiş olmasının burukluğunu yaşarken, diğer yandan ramazan dolayısı ile çok güzel bir birliktelik sergilendiğini söyledi.

Filistin'de, İslam alemini üzen büyük bir dramın yaşandığını belirten Doğan, oradaki insanların, özellikle çocukların Türkiye'deki kadar şanslı olmadıklarını dile getirerek, "Oradaki Müslüman kardeşlerimiz kim bilir iftarlarını nasıl açtılar. ya da açabildiler mi? Orada yaşananlardan dolayı Türkiye olarak çok üzgünüz" ifadelerini kullandı.

"Şahinler Kültür Merkezi'nin tamamlanmış ve açılışını yapıyor olamamızdan mutluluk duyuyoruz" diyen Doğan, köyün içerisine böylesine önemli bir kültür merkezinin yapılmasının çok kolay olmadığını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Çok değil 10-12 sene öncesinde şehirlerde bile böyle kültür merkezlerini yapmak çok zordu. O günleri insanlar çabuk unutuyor. Doğru dürüst okullarımız bilgisayar yoktu. Çocuklarımız 70 kişilik sınıflarda okuyordu. Hastanelerde insanlar akşama kadar büyük sıkıntılarla boğuşuyordu. Çok şükür artık o eski günler geride kaldı. Hükümetimiz ve belediyelerimizin gayreti ile birlikte ülkemizde büyük hizmer yapıldı."

Şahinler Köyü'nde cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'a tam destek isteyen Doğan, Türkiye'deki gerçekleştirilen hizmetlerin ve eserlerin arkasındaki asıl kahramanın Başbakan Erdoğan olduğunu vurgulayarak, "Eğer Başbakanımız 12 yıl önce o yola çıkmasaydı, biz hala IMF'nin kapısında borç arayan ülke olacaktık. Hala hastanelerde ilaç kuyruklarında perişan olacaktık" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, Şahinler Kültür Merkezi, Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol ve diğer protokol üyeleri tarafından açılış gerçekleştirildi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, İstanbul'da başka bir programa katılması nedeniyle programa gelemedi. - Kocaeli

Kaynak: AA / Yerel

İzmit Belediyesi Nevzat Doğan Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title