Haberler

Kocaeli'de Karne Heycanı

Kocaeli'de 384 bin 412 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline girdi.

Gebze'deki Kargalı ilk ve ortaokulunda eğitim öğretim yılının tamamlanması dolayısıyla düzenlenen törene katılan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, kentteki 384 bin 412 öğrencinin karne heyecanı yaşadığını söyledi.

Tatilde öğrencilerden hem dinlemelerini hem de yeni eğitim-öğretim yılına kendilerini hazırlamalarını isteyen Aksoy, öğrenci velilerinin beklentinin altında not alan öğrencilere karşı daha duyarlı olmaları gerektiğini kaydetti.

Aksoy, "Eğitim noktasında görev alan bütün arkadaşlarımıza, öğretmenimizden hizmetlisine, memurundan güvenliğine kadar ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bir eğitim-öğretim yılını tamamlayarak bugün noktalamış olacağız. Önümüzdeki yıla da aynı heyecanla hazırlıklarımız devam edecek." diye konuştu.

Kocaeli bölgesindeki okullara kodlama atölyesi yapmak için çalışma başlattıklarını ifade eden Aksoy, hedeflerinin her okula bu atölyeleri kurup öğrencilerin kodlama sınıflarından yararlanmaları sağlamak olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından Vali Aksoy, öğrencilere karne dağıttı.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Aksoy Gebze Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title