Haberler

Kocaeli'de Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Kocaeli'de Bir Kamyonun İçinde Eşyalar Arasına Yerleştirilen 33 Kilogram Esrar Maddesi Jandarmanın Operasyonuyla Ele Geçirilirken, 2 Kişi Gözaltına Alındı.

Kocaeli'de bir kamyonun içinde eşyalar arasına yerleştirilen 33 kilogram esrar maddesi jandarmanın operasyonuyla ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları istihbari çalışmalar neticesinde M.P. idaresindeki 21 FE 949 plakalı kamyon ile Diyarbakır'dan İstanbul'a uyuşturucu madde sevkinin yapılacağını tespit ettiler. Kamyonu takibe alan ekipler, Kocaeli tem Otoyolu Tepetarla mevkisindeki bir petrol istasyonunda durdurdular. Kamyon kasası içinde bulunan ev eşyaları arasında bir bavul ve çuval içinde yapılan aramada 33 kilogram esrar maddesi ele geçirilirken, operasyon jandarma kamerası tarafından kaydedildi. Kamyonda bulunan M.P. ile M.P. jandarma tarafından gözaltına alındı. olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(RY-İHS-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title