Haberler

Kocaeli'de Darp Zanlıları Gözaltına Alındı

Kocaeli'de Bir Şahsın Darp Edilmesi Olayıyla İlgili 4 Kişi, Jandarma Tarafından Yakalandı. Gözaltına Alınan Şahıslar, Darp Ettikleri Kişinin Kendilerine Cinsel Tacizde Bulunduğunu İddia Etti.

Kocaeli'de bir şahsın darp edilmesi olayıyla ilgili 4 kişi, jandarma tarafından yakalandı. Gözaltına alınan şahıslar, darp ettikleri kişinin kendilerine cinsel tacizde bulunduğunu iddia etti.

Alınan bilgiye göre, Kocaeli'nin Köseköy beldesinde elleri ve kolları bağlandıktan sonra demir sopalarla darp edilen ve baygın bir vaziyette bir dereye atılan Yunus D.'nin darp edilmesi olayıyla ilgili 4 şahıs, jandarmanın yaptığı operasyon sonrasında yakalandı. Kocaeli Devlet Hastanesi'ne tedavi altında bulunan Yunus D., burada yaptığı açıklamada, tanımadığı şahısların kendisini dövdüğünü, motorunu, parasını ve cep telefonunun gasp ettiklerini iddia etmişti. Olayı soruşturan jandarma ekipleri, Yunus D.'yi darp ettikleri iddiasıyla Murat Ş. (19), Beytullah Y. (23), Hüseyin H. (19), Ahmet A. (24) isimli şahısları gözaltına aldı. Şahıslar verdikleri ifadelerinde Yunus D.'nin kendilerine ve beldedeki çocuklara cinsel tacizde bulunduğunu iddia ederek, bunun üzerine kendisini uyarmak için darp ettiklerini söyledi. Şahıslar, alınan ifadelerinin ardından geniş güvenlik tebdirleri altında Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. Olay ile ilgili 3 şahıs için de ayrıca yakalama emri çıkartıldı. Sahısların savcılıktaki ifadeleri sürüyor.

(RY-OA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title