Haberler

Kocaeli Birlikspor Hatay'a Bileniyor

Deplasmanda oynayacağı Hatayspor maçına sıkı hazırlanan Kocaeli Birlikspor önceki gün iki saat süren antrenmanda koordinasyon ve dar alanda oyun çalıştı, çift kale maç yaptı.

TEMSİLCİMİZİN DEPLASMAN PROGRAMI DA BELLİ OLDU

2.Ligteki temsilcimiz Kocaeli Birlikspor Hatayspor maçının hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor. Çift antrenman yaparak çalışmalarına başlayan Kırmızı-Beyazlılar önceki gün de dolu dolu bir antrenman yaptı. Yaklaşık 2 saat süren idman antrenman sahasında ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı. Ardından dar alanda oyun çalışan temsilcimiz antrenmanın ikinci bölümünde Alparslan Türkeş Stadı'nda tam sahada çift kale maç yaptı. Maçtan önce alan savunması çalışması yapan Birlikspor'lu oyuncuların çift kale performansı göz doldurdu.

DEPLASMAN PROGRAMI

Öte yandan temsilcimizin Hatay programı da belli oldu. Bugün (Cuma) saat 11.00'de Brunga Tesisleri'nden hareket edecek Kocaeli Birlikspor kafilesi saat 13.40 uçuşuyla Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Hatay'a gidecek. Hatay'da Boğaziçi Hotel'de konaklayacak olan Kırmızı-Beyazlılar yarın (cumartesi) saat 13.30'da zorlu maçına çıkacak ve maçta sonra saat 18.00 uçağıyla Sabiha Gökçen Havalimanı'na dönecek. Havaalanından tesislere dönecek olan temsilcimiz pazar gününü dinlenerek geçirecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hatayspor Gökçen Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title