Haberler

Kocaeli Birlikspor Galibiyete Odaklandı

Güncelleme:

Teknik direktör Bülent Baturman, "Tek seçeneğimiz var; o da kazanmak" dedi

TEK ÇAREMİZ KAZANMAK

Devrenin son maçına 'mutlak galibiyet' parolasıyla hazırlanan 2.Lig temsilcimiz Kocaeli Birlikspor önceki gün Alparslan Türkeş Stadı'nda tam sahada yaptığı çift kale maçla Bodrumspor karşılaşmasının genel provasını yaptı. Kıran kırana geçen çift kale maçın ardından hazırlıkları değerlendiren ve maçın önemine değinen teknik direktör Bülent Baturman, "Pazar günü oynayacağımız Bodrum maçını kazanmaktan başka çare olmadığını biliyoruz. Bu maç özelinde antrenmanlarımız ve tüm çalışmalarımız kazanmak üzerine.
AYNI DİLİ KONUŞUYORUZ
Puan farkını yine 5'e indirebilirsek ikinci yarıdan önce bir aylık uzun çalışma süremize moralli gireceğiz. Oyuncularımız genç ve bu zamana kadar üst üste olumsuzluk yaşadılar. Kaybedilen bir maçtan sonra devre dışı kalma süreleri daha uzun olabiliyordu. Biz yeri geliyor arkadaş oluyor, yeri geliyor kızdığımızı belli ediyoruz. Gerçekleri ortaya koyuyor ve onlar açısından konuşuyoruz. Bu işten ekmek yemek için çok çalışmaktan başka yapacak bir şey olmadığını söylüyoruz. Bu süreci uyum içinde götürüyoruz" dedi.

KUPADAKİ HAKEM

Birlikspor'un pazar günü saat 13.30'da Körfez Alparslan Türkeş Stadı'nda Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile oynayacağı karşılaşmanın hakemleri de açıklandı. Maçı Bursa bölgesinden B klasman hakem Cihan Aydın yönetecek. Temsilcimizin bu sezon eylül ayında Edirnespor ile oynadığı ve penaltılarda elendiği Ziraat Türkiye Kupası eleme maçını yöneten Aydın kariyerinde 40 maçta düdük çaldı.

213 SARI, 10 KIRMIZI

Cihan Aydın'ın yönettiği maçların 21'ini ev sahibi, 8'ini deplasman takımı kazandı, 11 karşılaşmada ise beraberlik bozulmadı. Bu maçlarda 213 kere sarı kartını çıkaran Aydın 10 kez de kırmızı kartını kullandı. Maçta Kastamonulu Nurettin Dinçer Demir 1.yardımcı, Vanlı Özcan Sultanoğlu 2.yardımcı ve Ordu'dan Adem Cinek dördüncü hakem, Hüseyin Şenel temsilci ve Kamil Dertop gözlemci olarak görev yapacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cihan Aydın Bodrum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title