Haberler

Kocaeli 6 Katlı Binanın Çatısı Alev Alev Yandı, 2 Kişi Dumandan Etkilendi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, 6 katlı bir binanın çatısı alev alev yandı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, 6 katlı bir binanın çatısı alev alev yandı. İtfaiye yangını yaklaşık 2 saat süren çalışma ile söndürürken, 2 kişi dumandan etkilendi. Yangın drone ile havadan görüntülendi.

Akşam saatlerinde, Gebze Tatlıkuyu Mahallesi 1340. Sokak'ta bulunan bir apartmanın çatısında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın bir anda büyüyerek bütün çatıyı sardı. Alevleri gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık geldi. İtfaiye ekipleri, yangın merdiveni ile binaya yanaşarak alevlere müdahale ederken, Darıca'dan da takviye ekipler geldi. Yangında dumandan etkilen 2 kişi Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren zorlu çalışması sonrasında söndürüldü.

İtfaiyenin söndürme çalışmaları sırasında çevrede toplananlar merakla çalışmaları izledi. Bazı vatandaşlar cep telefonlarına kayıt yaparken, bazılarının da aralarında espriler yapıp gülüşmeleri dikkat çekti.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İtfaiye Gebze 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title