Haberler

Kocadon: "Her Engelin Bizleri Biraz Daha Birbirimize Bağlaması Lazım"

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Muğlaspor 50. Kuruluş Yıldönümü etkinliğinde Muğlaspor’a gönül verip destek olanlarla bir araya geldi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Muğlaspor 50. Kuruluş Yıldönümü etkinliğinde Muğlaspor'a gönül verip destek olanlarla bir araya geldi.

Muğlaspor için düzenlenen özel geceye katılmadan önce Yeşilyurt Köyü sakinlerinin ricasını kırmayarak Yeşilyurt'a da uğrayan Başkan Mehmet Kocadon'a Yeşilyurtlular yoğun ilgi gösterdi. Kalabalık bir topluluk tarafından davul ve zurnalar eşliğinde karşılanan Kocadon, kısa süre Yeşilyurt sakinleri ile birlikte kahvehanede oturdu ve çay içerek sohbet etti.

Muğlaspor Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğindeki CNS Tesisleri'nde düzenlenen Muğlaspor 50. Kuruluş Yıldönümü yemeğinde ise keyifli anlar yaşandı. Organizasyona Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekilleri Akın Üstündağ, Prof. Dr. Nurettin Demir, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Turgay Kaya, Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya ve yönetim kurulu üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve Muğlaspor'a gönül veren kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Kocadon: "Her engelin bizleri biraz daha birbirimize bağlaması lazım"

Muğla Zeytinköy'de meydana gelen yangından dolayı üzüntü içerisinde olduklarını belirten Başkan Kocadon, "Bütün Muğla'mıza geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Gerçekten bugün talihsiz bir akşam yaşıyoruz. Can kaybı haberi gelmemesi de bizim için bir teselli. Sayın vekillerim, değerli il başkanım, Muğlaspor camiası ve tabi ki Muğlaspor'a gönülden destek veren değerli Muğlalılar. Şampiyonluklar yaşamak çok güzel, çok mutlu oluyoruz, çok seviniyoruz. Bunları yaşamak için de önce mücadele etmek lazım. Her engelin bizleri biraz daha birbirimize bağlaması lazım. Bu güzel akşamı, Muğlasporumuz için de bir birlik, beraberlik ve güzel günlerin başlangıcı olarak düşünüyorum. Biz şu anda çok kısa sürelerde ve Süper Amatör Kümeden 2. Lige kadar gelebildik. Bunun altında yatan tek şey, birlik ve beraberliğimizdi, inanmaktı. Şu anda Muğlasporumuz da gerçekten kısa sürede bu liglere gelebildi. Bundan sonra da inanıyorum ki bu süreçte basamakları tek tek çıkmak zorundayız. Bir daha söylüyorum arkadaşlar, zorundayız. Muğla, Türkiye'nin ender bölgelerinden bir tanesi. Bu ilin takımlarının Süper Liglerde olması lazım. Hatta sadece futbolla değil bütün branşlarda Muğla'mızı en iyi şekilde temsil etmek zorundayız. İnanıyorum ki Muğla'mızdaki bütün branşlar hak ettiği yere en kısa sürede gelecektir. Bu aynı zamanda Muğla kadar Türkiye'nin de onuru ve gururu olur. Çünkü bizler gittiğimiz her yere sevgi, hoşgörü ve medeniyet götürüyoruz. Türk futbolunun da hızlı bir şekilde kalkınması için Muğla gibi illerin takımlarının Anadolu'nun her yerinde futbol oynaması, basketbol oynaması, voleybol oynaması lazım. Su sporlarında ve hatta birçok branşta mücadele etmesi lazım. Onun için Muğla'mızın gücünü hep beraber güzel ülkemizde hissettirmemiz lazım. Biliyorsunuz ki biz aynı zamanda forma denk taşıyız. Yeşil beyazız. Bu yeşil beyazın en kısa zamanda Türkiye'nin onuru ve gururu olması dileğimle hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Çok teşekkür ederim." dedi.

Gecede B.B.Bodrumspor adına Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Muğlaspor Başkanı Haluk Beyimoğlu'na Bodrumspor'un formasını hediye etti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Kocadon Türkiye Bodrum Muğla Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title