Haberler

Kocadon'a Yoğun İlgi

Muğla'nın Bodrum İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 4 yıllık icraatları ve yapacaklarını anlatırken kendisine sevgi gösterisi yapıldı.

Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi'nde düzenlenen '4 yıllık icraat' toplantısına gelen Bodrum Belediye Başkanı DP'li Mehmet Kocadon, folklor gösterileri, çiçek ve konfetilerle karşılandı. Kocadon'u dinlemeye gelen çok sayıda kişi arasında modacı Cemil İpekçi, Gümüşlük Belediye Başkanı DP'li Mehmet Tire de yer aldı. Sinevizyon gösterisiyle Bodrum'da yapılan alt ve üstyapı, eğitim, sağlık ve spor alanlarındaki yatırımlar ilçenin eksi ve yeni hali anlatıldı. Kocadon'un tutuklanmasının gösterildiği sırada salondakiler alkışladı. Başkan Kocadon eşi Hülya Kocadon ile katıldığı toplantıda gözyaşlarını tutamadı.

Daha sonra konuşan Kocadon, kentsel değişim projesi kapsamında 'Bugüne kadar ilçede en fazla yıkımı yapan belediye başkanı' olduğunu belirterek, "Buna rağmen ne bir esnafımdan ne de bir konut sahibinden tek olumsuz cümle duymadım. Çünkü yaptığımız tüm işler yasal ve Bodrum'u güzelleştirmek, modernleştirmek içindi. Dört yıl önce başkan olduğumda vadettiğimiz 77 projenin 66'sını hayata geçirdik. Diğerlerini de bir yıl içerisinde tamamlayacağız" dedi. - Muğla / Bodrum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kocadon Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title