Haberler

"Kocacım Beni Başkasıyla Düşün"

Güncelleme:

Kanal D'de yayınlanan ve ünlü oyuncu İlker Ayrık'ın sunduğu eğlence programı 'Ben Bilmem Eşim Bilir' yine çok tartışılacak. Programa yarışmacı olarak katılan kadının, eşini 'gaza getirmek' için söylediği 'Beni başkasıyla düşün' sözleri, izleyenler tarafından eleştirildi.

ÜNLÜ PROGRAM YİNE TARTIŞILACAK

Kanal D'de yayınlanan ve zaman zaman RTÜK'lük olan yarışma programı 'Ben Bilmem Eşim Bilir'e kadın yarışmacının söyledikleri tartışma yarattı.

Berk Oktay ve Hande Kaymaz çifti, büyük ödül olan arabayı almak için lastikli kemerde yumurta toplamak için ter döktü. Yarışan eşini harekete geçirmek için 'Kötü şeyler düşün. Bana sinirlen. Beni başkasıyla düşün' diyen Hande Kaymaz pes dedirtti.

İZLEYİCİLERİN YORUMU

-Ne kadar delirsemde kocasına beni bir başkasıyla düşün diyen yarışmacı kadar olamazdım

-Yarışmda kadın kocasını hırslandırmk için 'Hayatım beni başkasıyla düşün' dedi. O admın yerinde olsam çiğ yumurtaları o kadına kabuklarıyla yedirirdim. Net

-Koca yuh! Ne bu ya! Ar denen şey nerede!

-Kadının kocasını gaza getirmeye çalıştığı talihsiz cümle "Beni başkasıyla düşün" Zeka fakiri mal müdürü

-Bu da oldu: Ben Bilmem Eşim Bilir adlı yarışma programında kız eşini hırslandırmak için "Beni başkasıyla düşün, hadi aşkım" dedi. Yuh,pes,çüş.

-Duyduğum en nahoş cümleydi; ben bilmem eşim bilir programında yarışmacı, eşine ''beni başkasıyla düşün'' diyerek motive ediyor yazık..

-'Ben Bilmem Eşim Bilir' de ''beni başkasıyla düşün''diyen kadın yarışmacının,ahlaki değer yargılarımızı böyle dibe vurması kaygı verici...

-'Beni başkasıyla düşün' diyen kişinin araba için yapamayacağı şey yoktur kanımca. Ahlaksız teklifi hatırladım

-Oha diyorum

-"Ben bilmem eşim bilir"de karısı kocasına 'Beni başkasıyla düşün' diye bağırıyor. Ben onun kocası olsaydım vallahi boşardım

DAHA ÖNCE 200 BİN TL CEZA ALMIŞTI

RTÜK, ekim ayında 'Ben Bilmem Eşim Bilir'de gerçekleştirilen 'dansözün göğüslerine para yapıştırma' yarışmasına 200 bin lira ceza kesmişti.

2 Eylül gecesi yayınlanan bölümü değerlendiren RTÜK, "Yarışmada dansöz çıkarıldığı, erkek yarışmacıların, dansözün göğüslerine ve kalçalarına eşlerinin yanında para takmaya çalıştığı ve bu programın çocukların ekran başında oldukları bir saatte yayınlandığı" şeklinde şikayetler geldiğini belirleyerek bu cezanın verildiğini açıklamıştı.

 

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İlker Ayrık Berk Oktay Kanal D Kaymaz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title