Haberler

Koca Çınarlardan Atatürk ile Bir Gün Galerisi'ne Büyük İlgi

Koca Çınar Yaşam Merkezi müdavimleri Odunpazarı Tarihi Bölgesinde yer alan Atatürk ile Bir Gün Galerisini gezdi.

Koca Çınar Yaşam Merkezi'nde kıdemli vatandaşlar için gerçekleştirdiği çalışmalarına devam eden Odunpazarı Belediyesi, onların sosyalleşmesi ve keyifli bir gün geçirmesi için zaman zaman çeşitli geziler organize ediyor. Odunpazarı Belediyesi son olarak kıdemli vatandaşlar için Odunpazarı Tarihi Bölge'de yer alan Atatürk ile Bir Gün Galerisi'ne gezi düzenledi. Galeriyi gezen koca çınarlar, Kurtuluş Savaşı dönemine tanıklık etmiş askeri objeleri merakla inceledi. Cumhuriyet'e adım adım ilerlerken tarihe tanıklık eden bu objelerin aynı zamanda hikayelerini de öğrenen kıdemli vatandaşlar, galeride yer alan tarihi objeler arasında adeta zaman yolculuğuna çıktı. Atatürk ile Bir Gün Galerisi'nden çok etkilenen koca çınarlar, duygusal anlar yaşadı.

Galeride Türkiye'de ilk kez bu kapsamda kullanılan arttırılmış gerçeklik uygulaması sayesinde Atatürk ile fotoğraf çektiren kıdemli vatandaşlar, kendilerine böyle bir imkan sağladığı için Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'a teşekkür etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Mustafa Kemal Atatürk Odunpazarı Çınar Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title