Haberler

Koç'ta Görev Değişikliği

Koç Holding Bankacılık ve Sigortacılık Grubu Başkanı Rüşdü Saracoğlu, Görevini 1 Eylül'de Devrediyor.

Koç Holding Bankacılık ve Sigortacılık Grubu Başkanı Rüşdü Saracoğlu, görevini 1 Eylül'de devrediyor.

Koç Holding Bankacılık ve Sigortacılık Grubu Başkanı Rüşdü Saracoğlu'nun görevini devredeceği bildirdi.

Koç Holding Üst Yöneticisi (CEO) Bülent Bulgurlu tarafından yapılan yazılı açıklamada, Bankacılık ve Sigorta Grubu Başkanı Rüşdü Saracoğlu'nun 31 Aralık 2007 itibarıyla emekliye ayrılacağı belirtildi.

Eylül 2007 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, Bankacılık ve Sigorta Grubu'na bağlı şirketlerden Koç Finansal Hizmetler AŞ ve iştiraklerinin, aynı tarih itibarıyla direkt olarak Bülent Bulgurlu'ya, Bankacılık ve Sigorta Grubu'ndaki Koç Allianz Sigorta AŞ, Koç Allianz Hayat ve Emeklilik AŞ ve Koç Tüketici Finansmanı AŞ'nin ise CFO Ahmet Ashaboğlu'na bağlanacağı bildirildi.

Bankacılık ve Sigorta Grubu Başkanı Rüşdü Saracoğlu'nun eş başkan sıfatıyla 31 Aralık 2007 tarihine kadar görevini sürdüreceği kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title