Haberler

Koç, İzocam, Türk Demir Döküm Ve Döktaş İçin Henüz Yetki Vermedi

Koç Holding, İzocam, Türk Demir Döküm Ve Döktaş Dökümcülük Hisselerinin Satışı İçin Danışmanlık Firmalarıyla Görüşmeler Yapıldığını Ancak Herhangi Bir Sözleşmenin İmzalanmadığını Bildirdi.

Koç Holding, İzocam, Türk Demir Döküm ve Döktaş Dökümcülük hisselerinin satışı için danışmanlık firmalarıyla görüşmeler yapıldığını ancak herhangi bir sözleşmenin imzalanmadığını bildirdi.

Koç Holding'den İMKB'ye, topluluğun şirketlerinden İzocam Ticaret ve Sanayi, Türk Demir Döküm Fabrikaları ve Döktaş Dökümcülük Ticaret ve Sanayi hisselerinin satışı için talep toplanmaya başlanacağına ilişkin haberlele ilgili açıklama gönderildi.

Açıklamada, Koç Topluluğu'nun uzun vadeli stratejik planında yer alan portföy yeniden yapılandırılması kapsamında söz konusu şirketlerde sahip olunan hisselerin satışı da dahil olmak üzere çeşitli yöntemlerle değerlendirilmesi konusunda ön çalışma yapmak üzere çeşitli danışmanlık firmalarıyla görüş alışverişi yapılmaya başlandığı hatırlatıldı.

Bu çalışmalarla ilgili olarak, İzocam Ticaret ve Sanayi için Dündaş Ünlü Menkul Değerler, Döktaş Dökümcülük Ticaret ve Sanayi için EFG İstanbul Menkul Değerler ve Türk Demir Döküm Fabrikaları için de ABN AMRO N.V. İstanbul şubesine yetki verileceği kaydedildi.

Konuyla ilgili olarak henüz alınmış herhangi bir yönetim kurulu kararı ya da belirlenen danışmanlarla imzalanan herhangi bir sözleşmenin olmadığı belirtildi.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title