Haberler

Koç Holding'ten "Ülkem İçin" Projesi

Koç Holding Bünyesindeki Şirketler, Bayiler ve Çalışanların Katkıları ile Hazırlanan "Ülkem İçin" Projesi Kapsamında Bir Dizi Sosyal Sorumluluk Projesi Hayata Geçirilecek.

-Koç Holding bünyesindeki şirketler, bayiler ve çalışanların katkıları ile hazırlanan "Ülkem İçin" projesi kapsamında bir dizi sosyal sorumluluk projesi hayata geçirilecek.

İSTANBUL(ANKA) - Koç Holding bünyesindeki şirketler, bayiler ve çalışanların katkıları ile hazırlanan "Ülkem İçin" projesi kapsamında bir dizi sosyal sorumluluk projesi hayata geçirilecek.

Koç Holding'in geçen yıl 95 bin çalışanı ve 13 bin bayisinin katılımıyla başlattığı "Ülkem İçin Günü" etkinlikleri kapsamında, bu yıl da bir dizi etkinliğe imza atılacak. Geçen yıl başlatılan ve gelenekselleşerek her yıl sürmesi planlanan proje doğrultusunda Türkiye genelinde 223 proje hayata geçirilmişti.

Koç Holding'ten yapılan yazılı açıklamada, bu yıl da "Ülkem İçin" projesi doğrultusunda, Koç Holding'in kuruluş yıldönümü haftası da olan mayıs ayının son haftasında, Türkiye çapında pek çok yararlı projeye imza atacakları bildirildi. Açıklamada, hazırlanan projelerin okul boyanmasından, çeşme veya park inşa edilmesine, Haliç'in temizlenmesinden, küresel ısınmaya karşı su tasarrufu yapılmasına dek geniş bir yelpazeye yayıldığı kaydedildi.

Açıklamada, bugün Koç Holding'in Nakkaştepe'deki merkezinin 250 çalışanı tarafından hayata geçirilen Ülkem İçin projesi kapsamında ise, holdingin dahil olduğu ilçe sınırları içinde yer alan Selamsız - Hilmi Çelikoğlu İlköğretim Okulu'na bir Fen Laboratuarı kazandırıldığı belirtildi. Koç Holding çalışanlarının katkısı ile gerçekleşen etkinliğe, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Koç Holding CEO'su Bülent Bulgurlu, yöneticiler ve çalışanlar katıldı.

Ayrıca, Koç Holding'in etkinliği kapsamında, Amerikan Hastanesi birimlerinin de sağlık kontrolü gerçekleştirdiğinin ifade edeldiği açıklamada, Enis Fosforoğlu Tiyatrosu'nun da bu Cumartesi günü Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde öğrencilere ücretsiz gösteri sunacağı dile getirildi. Açıklamada, "Koç Holding çalışanları, yıl boyunca İngilizce, Bilgisayar kursları ve çeşitli sosyal aktiviteler ile öğrencilere destek olmayı sürdürecekler" denildi. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title