Haberler

Koç Holding Çalışanları ve Bayilerinden Köy Okuluna Ek Derslik

Koç Holding Çalışanları ve Bayileri, Adana'nın Karataş İlçesine Bağlı Çağırkanlı Köyü İlköğretim Okulu'na Ek Olarak 2 Prefabrik Derslik Yaptıracak.

Koç Holding çalışanları ve bayileri, Adana'nın Karataş ilçesine bağlı Çağırkanlı Köyü İlköğretim Okulu'na ek olarak 2 prefabrik derslik yaptıracak.

Koç Holding çalışanları ve bayileri, "Ülkem İçin" projesi kapsamında, Karataş'ın Çağırkanlı köyündeki ilköğretim okuluna 2 adet ilave prefabrik derslik ve okulun bakım-onarımını yaptırmak için Adana Valiliği'yle protokol imzaladı. Protokol, Adana Valisi İlhan Atış ile Koç Holding çalışanları ve bayileri adına Gizerler A.Ş. sahibi Ali Gizer arasında imzalandı.

Protokol imza töreninde konuşan Gizer, dersliklerin yanı sıra okulun tüm bakım ve onarım işlerini de üstlendiklerini belirterek, "Amacımız, bayi ve çalışanlarımızı sosyal sorumluluk altına almak ve bunu onlara aşılamaktır" dedi.

(HT-MT-MT-Y)

30.07.2007 15:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title