Haberler

Koç Holding Çağdaş Sanatı Desteklemeye Devam Ediyor

Güncelleme:

2007 yılından bu yana Koç Holding sponsorluğunda gerçekleşen İstanbul Bienali 5 Eylül'de kapılarını açmaya hazırlanıyor.

14. İSTANBUL BİENALİ KOÇ HOLDİNG SPONSORLUĞUNDA KAPILARINI AÇIYOR

Bu yıl TUZLU SU: Düşünce Biçimleri Üzerine Bir Teori başlığıyla düzenlenen 14. İstanbul Bienali'ne Koç Topluluğu Şirketleri'nden Arçelik, Aygaz, Divan, Ford Otosan, Koçtaş, Opet, Tüpraş, Yapı Kredi Yayınları ve Vehbi Koç Vakfı da destek veriyor.

Türkiye'deki en büyük çağdaş sanat platformu ve dünyanın en önemli 3 çağdaş sanat etkinliğinden biri olan İstanbul Bienali, bu yıl da Koç Holding'in ana sponsorluğunda kapılarını Türkiye ve dünyadan sanatseverlere açıyor. 5 Eylül'de başlayacak Bienal, Koç Holding ana sponsorluğunda gerçekleşirken, Koç Topluluğu Şirketleri'nden Arçelik, Aygaz, Divan, Ford Otosan, Koçtaş, Opet, Tüpraş, Yapı Kredi Yayınları ve Vehbi Koç Vakfıda destekçi olarak Bienal'e katkı sağlıyor.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen İstanbul Bienali'nin 2007- 2016 yılları arasında 10 yıl boyunca sponsorluğunu üstlenen Koç Holding, özellikle gençlerde çağdaş sanat bilincini geliştirmeyi, henüz tanışmamış kişileri çağdaş sanatla buluşturmayı ve çağdaş sanata duyulan ilgiyi canlandırmaya katkıda bulunmayı hedefliyor. Bu kapsamda geçtiğimiz Bienal'de olduğu gibi bu Bienal de ücretsiz olarak gerçekleşiyor.

Koç Holding her Bienal döneminde, ana sponsorluğun yanı sıra Topluluk Şirketleri aracılığıyla da pek çok alt projeye destek veriyor. Bu yıl 14'uncüsü düzenlenecek İstanbul Bienali'nde, Ford Otosan ve Koçtaş özel proje sponsorluğunu üstlenirken, Arçelik, Aygaz, Divan, Opet, Tüpraş, Yapı Kredi Yayınları ve Vehbi Koç Vakfı da İstanbul Bienali'nin daha çok kişiye ulaşması ve daha etkin bir şekilde tanıtılması için destekçi olacak.


Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Bienali Koç Holding Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title