Haberler

Koç: "Hiçbir Şeyi Hafif Bulmam"

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Hiçbir Meseleyi Hafife Almadığını Belirterek, "Ben Ağır Bir Adam Olduğum İçin Hiçbir Şeyi Hafif Bulmam. Vücudum ve Beynim Buna Müsait Değil" Dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, hiçbir meseleyi hafife almadığını belirterek, ''Ben ağır bir adam olduğum için hiçbir şeyi hafif bulmam. Vücudum ve beynim buna müsait değil'' dedi.

TBMM Genel Kurulu'nda, milletvekillerinin sözlü sorularını yanıtlayan Koç, 59. Hükümet döneminde Kültür ve Turizm Bakanlığı'na 2 bin 227 kişinin atamasının yapıldığını söyledi. Koç, bunun 388'nin açıktan, 1446'sının mahkeme ve teftiş kurulu kararlarıyla, 144 kişinin ise kurum dışından atandığını bildirdi.

Manisa'ya, Salihli ve Akhisar ilçelerine birer müze açılacağını ifade eden Bakan Koç'un açıklamasının ardından söz alan CHP Manisa Milletvekili Nuri Çilingir, ''Bakan Koç, konuyu hafif geçti''diye konuştu.

Yeniden söz alan Koç, ''Ben ağır bir adam olduğum için hiçbir şeyi hafif bulmam. Hiçbir meseleyi hafife almam. Vücudum ve beynim buna müsait değil'' yanıtını verdi.

Koç, Elazığ Hazar Gölü'ndeki kirlilikle ilgili soruyu yanıtlarken, ''Bazı şeyleri burada, turizme zarar verir diye açıklamıyorum. Ama bu konuya kesinlikle özel bir bütçe ayırmalıyız. Türkiye'nin iç suları ve denizlerinde tahminlerden daha fazla kirlilik var'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title