Haberler

Kobi'lere İnternetten Ücretsiz Eğitim

Halkbank, Anadolu Üniversitesi ile İmzaladığı Protokol Kapsamında 1000 Kobi'ye Üniversitenin 18 Farklı Başlıkta Açtığı E -Sertifika Programlarına Ücretsiz Olarak Katılma Fırsatı Sağlıyor.

HALKBANK, Anadolu Üniversitesi ile imzaladığı protokol kapsamında 1000 KOBİ’ye üniversitenin 18 farklı başlıkta açtığı e-sertifika programlarına ücretsiz olarak katılma fırsatı sağlıyor. Halkbank’ın kurulduğu günden beri KOBİ’lerin en büyük finansal kaynak sağlayıcısı olduğunu belirten Genel Müdür Hüseyin Aydın, "KOBİ’lere sunduğumuz hizmeti sadece maddi destekle sınırlı tutmuyor, KOBİ’lerin vizyonel gelişimlerine ve iş süreçlerinin verimliliği artıracak sosyal sorumluluk projelerine de imza atarak onları güçlendirmeye çalışıyoruz" dedi. Anadolu Üniversitesi e-sertifika programından KOBİ’lerin lise ve üzeri eğitim seviyesine sahip yönetici ya da çalışanları yararlanabiliyor.

Shell’de KGS doldurulabilecek

SHELL ve Halkbank işbirliği ile Shell Club Smart Card, nakit KGS fonksiyonu kazandı. Sürücüler, KGS özellikli Shell Club Smart kartlarına köprü ve otoyollarda otomatik geçiş için dolumu Shell istasyonlarında yapabilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title