Haberler

Kobi Dolu Anadolu Teknoloji Buluşmaları"

Türk Telekom Grubu KOBİ Satış Direktörü Esra Şimşek, KOBİ'lere sağladıkları teknoloji ve inovasyonla ekonominin gelişimine destek olduklarını söyledi.

Türk Telekom Grubu KOBİ Satış Direktörü Esra Şimşek, KOBİ'lere sağladıkları teknoloji ve inovasyonla ekonominin gelişimine destek olduklarını söyledi.

Türk Telekom Grubu'nun, iş dünyasındaki yeni fırsatları ve teknolojinin markalara katkısını aktarmak amacıyla düzenlediği "KOBİ Dolu Anadolu Teknoloji Buluşmaları"nın dördüncüsü Denizli'de bir otelde gerçekleşti.

Türk Telekom Grubu KOBİ Satış Direktörü Şimşek, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, KOBİ'lerin, sağladıkları istihdam ve gerçekleştirdikleri yatırımlarla ülke ekonomisinin lokomotifi olduğunu belirtti.

Denizli'nin ekonomik anlamda Türkiye'nin önemli şehirlerinden biri olduğunu ifade eden Şimşek, şunları kaydetti:

"Entegre iletişim çözümleri sağlayarak her zaman ve her yerde müşterilerimize en hızlı hizmeti sunduğumuz Denizli'de fiber altyapımız yaklaşık 3 bin kilometreyi aştı. 2010 yılında Organize Sanayi Bölgemizle yaptığımız anlaşma çerçevesinde, bölgeyi fiber alt yapımız ile donattık. Denizli"e 11 bin 500'den fazla hat üzerinden KOBİ'lerimize hizmet veriyoruz. KOBİ'lerimizin teknolojik ihtiyaçlarını daha da iyi anlayarak, onların gelişimlerine yön vermeye çalışıyoruz. Denizlili KOBİ'lerimizi Türk Telekom Grubu'nun gücüyle, hizmetleriyle büyütüyoruz. Onları teknoloji ile donatarak global anlamda rekabet edecek düzeye taşıyoruz."

Türk Telekom Grubu olarak KOBİ'lerin sahip olduğu gerçek potansiyeli ortaya çıkarmayı hedeflediklerini ifade eden Şimşek, "KOBİ'lerin teknoloji danışmanı olarak global rekabette bir üst lige yükselmek isteyen tüm şirketlerin yanındayız. KOBİ'lerimize sağladığımız teknoloji ve inovasyonla ekonominin gelişimine destek oluyoruz. Türk Telekom Grubu'nun sunduğu iletişim teknolojilerini kullanan yeni nesil şirketler, daha fazla kazanmanın kapılarını aralıyorlar" diye konuştu.

Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu'nun moderatörlüğünü yaptığı buluşmada, yeni nesil iş süreçleri, inovasyon, dönemin yükselen değeri e-ticaret gibi konular üzerinde duruldu. Ayrıca bölge ekonomisinin bazı önemli markaları, başarı hikayelerini KOBİ'lerle paylaştı.

Kaynak: AA / Yerel

Türk Telekom Türkiye Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title