Haberler

Kobe Bryant'ın helikopterini kullanan pilotun ses kayıtları ortaya çıktı

Güncelleme:

Efsane NBA oyuncusu Kobe Bryant'ın hayatını kaybetmesinin yankıları tüm dünyada sürerken, kaza yapan helikopterin pilotunun ses kayıtları ortaya çıktı. Pilot Ara Zobayan'ın hava şartlarını hiçe saydığı ve alçak uçuş nedeniyle kazaya sebebiyet verdiği belirtildi.

Kobe Bryant'ın helikopter kazası geçirip hayatını kaybetmesi tüm dünyayı yasa boğdu. Şok eden ölümle ilgili gerçekler de ortaya çıkmaya başladı.

İngiliz The Sun gazetesi ise özel olarak verdiği haberde helikopterdeki ses kayıtlarını paylaştı.

PİLOT "ALÇAKTAN UÇUYORSUN" UYARILARINI DİNLEMEDİ

Kayıtlara göre pilot Ara Zobayan'a "Çok alçaktan uçuyorsun" uyarısı yapıldı. Zobayan'ın alçaktan uçması nedeniyle de radardan helikopterin yeri tam olarak görülemedi. Zobayan'ın uyarıları dinlememesinin faturaları çok ağır oldu.

Kobe Bryant'ın helikopterini kullanan pilotun ses kayıtları ortaya çıktı

"HAVA ŞARTLARINI HİÇE SAYDI"

Gazeteye konuşan eski pilot Phillipe Lesourd, ses kayıtlarını dinledikten sonra "Hava çok sisliymiş. Merkezden uyarı yapılıyor. Pilot, hava şartlarını hiçe saymış. Gelen uyarıları dinlememiş. Bu zaten iyiye işaret değildir" sözlerini kullandı.

Önce uçakta Kobe'nin eşi Vanessa ve diğer kızlarının da bulunduğu iddia edilmiş, ardından bu iddia yalanlanmıştı. Kobe'nin Los Angeles Lakers'tan eski takım arkadaşı Rick Fox'un da helikopterde bulunduğu iddiaları asılsız çıktı.

NEYMAR KOBE'Yİ UNUTMADI

Fransa Ligue 1 ekiplerinden PSG'nin, Lille'i deplasmanda 2-0 yendiği maçta 2 gol birden atan Brezilyalı yıldız Neymar, Kobe Bryant'ı unutmadı.

Neymar, attığı ikinci golden sonra parmaklarıyla 24 rakamını işaret ederek, gollerini Kobe'ye armağan etti.

Kobe Bryant'ın helikopterini kullanan pilotun ses kayıtları ortaya çıktı

SOMA TWEETİ GÜNDEM OLDU

Ölümüyle tüm dünyayı yasa boğan Kobe Bryant'ın 6 yıl önce, 2014 Mayıs ayında Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan ve 300 madencinin ölümüyle son bulan "Soma faciası" hakkında attığı tweet yeniden gündeme geldi.

Bryant, Soma Faciası'na ilişkin resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımında "İyi niyetlerim ve dualarım, Soma'da maden felaketinden zarar görenlerle" ifadelerini yer vermişti.

Kobe Bryant'ın helikopterini kullanan pilotun ses kayıtları ortaya çıktı

LEBRON GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Lakers'ın efsane isimlerinden Lebron James, birkaç gün önce Los Angeles Lakers-Philadelphia maçında attığı sayılarla NBA tarihinin en skorer üçüncü ismi olmayı başarmıştı. Lebron'ın bu başarısını, Kobe Bryant sosyal medya hesabı üzerinden tebrik etmiş ve "Sana büyük saygı duyuyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Dün gece saatlerinde ise Kobe Bryant geçirdiği helikopter kazası sonrası hayatını kaybetti. Haberi alan Lebron'ın, Los Angeles Lakers takım uçağından çıkarken gözyaşları içinde kaldığı görüntüler ortaya çıktı.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Spor

Kobe Bryant Pilot Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (6)

KÜBRA:

HİÇ TANIMIYORUM. . .

0
13
yanıtYanıtla
Recep:

Enes Baturu tanıyan zihniyet bi zahmet bu adamı tanımasın.

yanıt9
yanıt0
Adınızı Yazın:

YAZMA TANIMIYOSAN MAL

4
0
yanıtYanıtla
temel:

nerde ise kazalarin hepsine yakini kahramanlik yapacak bir deli cikmasin yuzun den risk var ise kahramanlik sirasi degil ya geri gelirsin yada yuksek mesafe cikarsin net olarak olayi kavramak icin bile bile kahramanlik olmaz bu ancak filmler de olur sonuc da gercek hayat da denersen kaza riski cok var

0
0
yanıtYanıtla
Memleketim:

Cehennem odunu Cehennem odununa gol hediye ediyor. Aynen bizim Cehennem odunlari gibi.

0
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

Allah rahmet etsin,

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title