Haberler

    Klopp’un amacı şampiyonluk, rekor değil

    Liverpool, Premier League’in ilk 20 haftasında yalnızca bir kez puan kaybetti.

    Liverpool, Premier League’in ilk 20 haftasında yalnızca bir kez puan kaybetti. O da Manchester United karşısında gelen beraberlikti. Kırmızılar, şampiyonluk yolunca çok büyük bir avantaja da sahipken, artık Liverpool’un namağlup şampiyon olup olamayacağı üzerine sorular sorulmaya başlandı. Birçok Ada futbolu takipçisi için, Jürgen Klopp’un öğrencilerinin 2003/04 Arsenal gibi yenilmeden şampiyon olup olamayacağı en büyük merak konusu.

    Klopp ise “The Invincibles” yani “Yenilmezler” lakabıyla bilinen o efsane Arsenal takımını taklit edebilmeyi pek umursamıyor. Alman menajerin amacı önüne maç maç bakıp, sezon sonunda Liverpool’a ilk Premier League şampiyonluğunu kazandırmak:

    “Söyleyebileceğim tek şey şu: Eğer rekorları düşünseydik, şimdiye dek kazandığımız maçları kazanamazdık. Bu kadar basit!” diyor Klopp. “Sporda, öyle tahmin ediyorum ki, rekor kırmayı düşünen takımlar asla bu rekoru kıramadılar. Rekorlar, o rekortmen takımlar adım adım, maç maç düşündükleri için geldi. Biz de bunu yapıyor ve bunu istiyoruz.”

    Liverpool, bu akşam zorlu Tottenham deplasmanına çıkacak. Klopp an itibariyle tamamen bu maça odaklanmış durumda:

    “Benim şu anki problemim Tottenham. Nasıl oynayacaklar? Nasıl oynayacağız? Bunları düşünüyorum. Şu an başka hiçbir şey hakkına endişe duymuyorum.”

    Liverpool, geçtiğimiz sezon Tottenham’la oynadığı üç maçı da kazanmıştı. Bu sezonun ilk devresindeki mücadele de Kırmızıların galibiyetiyle sona erdi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Tottenham Liverpool Haberler

    Bakmadan Geçme

    20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title