Haberler

    Klopp: Tutkumu Kaybetmedim

    Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jurgen Klopp, takımının sezona kötü bir başlangıç yapmasının, tutkusundan hiçbir şey eksiltmediğini ifade etti.

    Dortmund, bu sezon Bundesliga'daki ilk yedi maçının dördünü kaybetti ve 10 puanla ligin 13. sırasında yer alıyor.

    Takımdaki önemli oyunculardan İlkay Gündoğan ve Marco Reus'un uzun süreli sakatlıklardan yeni dönmesi, Nurin Sahin, Jakub Blaszczykowski ve Henrikh Mkhitaryan'ın da sakatlıklardan dolayı takımı uzun süre yalnız bırakması Dortmund'u oldukça zor bir sürece soktu.

    Dortmund CEO'su Hans Joachim-Watzke ile bu hafta buluştuğunu ve ondan destek gördüğünü belirten teknik patron Jurgen Klopp ise "Eğer bir gün hırsımı kaybedersem, böyle bir şeyle baş edemezdim. Ancak hırsımı kaybetmedim. Tutkumu ve inancımı kaybetmedim. Bu bir antrenör için en önemli şeylerden biridir. Daha sıkı çalışarak bu durumdan kurtulacağız." şeklinde konuştu.

    Mayıs ayında her şeyin daha farklı olacağını belirten Alman teknik adam "Bundan 10 yıl sonra 'Vay be, 2015 Mayıs'ını hatırlıyor musun? 8 adam ve 3 genç oyuncuyla nasıl da başarılı olmuşlardı!' diyecekler." sözlerine yer verdi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    İlkay Gündoğan Jurgen Klopp Marco Reus Dortmund Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title