Haberler

    Klopp'tan "Baskı" İtirafı

    Alman menajer, son dönemde alınan kötü sonuçların ardından baskı hissettiğini söylese de görevinde kalacağından emin.

    Premier League'nin 4. haftasında 'ye 5-0 yenildikten sonra geçtiğimiz hafta Tottenham deplasmanından da 4-1 gibi farklı bir sonuçla mağlup ayrılan 'da menajerüzerindeki baskı artıyor. Özellikle takımın defansif zaaflar sebebiyle yaşadığı puan kayıpları, Alman menajerin sezon başındaki transfer stratejisini tartışmaların odağı haline getirmiş durumda.

    Ligin 10. haftasında oynayacakları Huddersfield maçı öncesi kameraların karşısına çıkan Klopp, medya üzerinden kendisine yöneltilen eleştirileri takip etmediğini belirtse de, üzerinde baskı hissettiğini ifade etti.

    Huddersfield karşısında galibiyete ihtiyaç duyduklarını belirten Alman menajer, "Üzerimdeki baskıyı inkar edemem. Bu hafta çevremdeki insanlardan, yorumculara kulak asmamam gerektiğine dair çok sayıda mesaj aldım. Benim için neler söylendiğine dair hiçbir fikrim yok ama tahmin edebiliyorum. Bazıları benim bu kulüp için doğru kişi olmadığımı düşünüyor olabilir. Ancak kulüp içinde kimsenin bu fikirde olduğunu düşünmüyorum." diye konuştu.

    Klopp, ligde şampiyonluğa oynayan takımlarla yaptıkları maçlar özelinde ilk kez Tottenham maçında seviye farkının ortaya çıktığını belirterek, "Manchester City karşısındaki 5-0'lık sonuç berbat olsa da, o maçta rakibimizle aynı seviyedeydik. Şampiyonluk iddialıları karşısında bir tek Tottenham'a karşı işler istediğimiz gibi gitmedi. Ancak ligde henüz her şey bitmiş değil. Bu aşamada sezon başına dönerek transfer eleştirisi yapmanın hiçbir anlamı yok." dedi.

    Geride kalan 9 haftada topladığı 13 puanla lider Manchester City'nin 12 puan gerisinde yer alan Liverpool, Huddersfield karşısında 3 haftalık galibiyet hasretine son vermeye çalışacak.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Jürgen Klopp Liverpool Tottenham Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title