Haberler

Klipteki Kostümleri 2008 Trendleri

Genç Şarkıcı Elif Turan'ın, 'Çık Aradan' Adlı Şarkısına Çektiği Klip İçin 10 Ayrı Kostüm Hazırlayan Modacı Tanju Babacan, Bu Kostümlerle 'Trend Moda Tasarım 2008' Ödülünü Kazandı.

GENÇ ŞARKICI ELİF TURAN'IN, 'ÇIK ARADAN' ADLI ŞARKISINA ÇEKTİĞİ KLİP İÇİN 10 AYRI KOSTÜM HAZIRLAYAN MODACI TANJU BABACAN, BU KOSTÜMLERLE 'TREND MODA TASARIM 2008' ÖDÜLÜNÜ KAZANDI.

Babacan'ın özellikle, üzerine makyaj malzemeleri, bigudiler, fön makinesi tutturulan 'Make Up Girl' tasarımı büyük beğeni topladı. Geçtiğimiz yıl çıkardığı 'Çık Aradan' adlı albümü ile büyük beğeni toplayan Elif Turan, '10 Tasarım 10 Elif' konseptiyle çekilen klipte, masumundan vampına kadar 10 farklı kadın tiplemesiyle izleyicinin karşısına çıkacak. 35 mm'lik sinema formatında çekilen klipte kullanılan animasyonlar ve bulmaca dekoru da en az kostümler kadar ilgi çekici. Yakında yaz konserlerine başlayacak olan Elif Turan, yeni ve ilginç konseptler hazırlamaya devam edeceğini söylüyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title