Haberler

Klip Önce Mtv'de

'Drum' Dünya Elçisi Sertap Erener, Tema Şarkısını Önceki Gün Düzenlenen Tanıtım Toplantısında Seslendirdi.

'DRUM' DÜNYA ELÇİSİ SERTAP ERENER, TEMA ŞARKISINI ÖNCEKİ GÜN DÜZENLENEN TANITIM TOPLANTISINDA SESLENDİRDİ.

DRUM (Dialogue, Respect, Understanding Through Music - Müzik Aracılığıyla Diyalog, Saygı ve Anlayış) kuruluşunun tanıtımı amacıyla "Ellerinizi Barışın Ritmi İçin Birleştirin" temalı toplantısı Rahmi Koç Müzesi'nde gerçekleştirildi.

Tanıtım toplantısının kokteyline Neşet-Şirin Yalçın, Mehmet Ali-Meyra Ilıcak, Raif-Esra Dinçkök, Maide-Emre Kurttepeli, Meral-Vural Gökçaylı, Sibel-Bedri Baykam, Filiz Akın-Sönmez Köksal, Sibel-Ferruh Karakaşlı, Feryal Gülman, Varol-Bilgün Dereli, Özcan-Aylin Tahincioğlu,Özlem Önal ve Elif Dürüst gibi iş, sanat ve cemiyet hayatından tanınmış simalar katıldı.

SERTAB'IN ŞARKISINA KLİP HAZİRAN'DA

Sevgilisi Demir Demirkan ile oluşturdukları "I Remember Now" şarkısının DRUM tema şarkısı olacağını söyleyen DRUM Dünya Elçisi Sertap Erener, savaş ve çatışmaları değil, anlayış ve saygıyı gelecek nesillere bırakmak için bu organizasyonda yer aldığını belirtti. Sertab Erener'in seslendirdiği tema şarkısının video klibinin Haziran ayının ilk haftasında çekileceğini anlatan DRUM Kurucu Ortağı ve Yöneticisi Zeynep Dereli Pekin; "I Remember Now şarkısının video klibi önce MTV kanalında, daha sonra tüm dünya kanallarında gösterilecek. Şarkının yer aldığı müzik CD'si ise 15 Mayıs'tan itibaren satışa sunulacak. Sertab Erener, "I Remember Now" adlı DRUM tema şarkısını ilk kez seslendirdi. Davete katılan konuklar ise görsel bir dans eşliğinde Sertap Erener'in 'I Remember Now" adlı DRUM tema şarkısını ilk kez dinleme şansını buldular..

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title