Haberler

Klibi Vasiyet Gibi

Güncelleme:

Kıvırcık Ali Klibinde 'O' Aracı Kullanmıştı

Kıvırcık Ali'nin son kliplerinden birinde kaza yaptığı aracı kullandığı ortaya çıktı. Direksiyon başında olan Kıvırcık Ali, "Yaralarım" türküsünü seslendiriyor.

Türkünün sözleri adeta Kıvırcık Ali'nin vasiyeti gibi...

"Mezarıma üç gül ekin / Üzerine hasret dökün / Vasiyetim iki kuzum / Biri oğlum, biri kızım"

Kendi kullandığı otomobiliyle evinden çıkıp havalimanına giderken Büyükçekmece'de kaza geçiren ve yaşamını yitiren ünlü türkücü Kıvırcık Ali'nin son kliplerinden birinde kaza yaptığı aracı kullandığı ortaya çıktı. Yaralarım adlı parçasına çektiği kilibin bir sahnesinde Ali Özütemiz otomobil kullanırken görünüyor. Kilipte kendi otomobilini kullanan Kıvırcık Ali önceki gün aynı otomobille geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

 

SÖZLERİ VASİYET GİBİ

Sadece klipteki bu görüntü değil, klibin çekildiği "Yaralarım" parçasının sözleri de çarpıcı.

Sözleri Önder Eren müziği Alican Eren'e ait olan türkü adeta Kıvırcık Ali'nin vasiyeti gibi.

Yönetmen Sinan Güzel tarafından çekilen Yaralarım türküsünün sözleri şu şekilde:

-Sabahın bu seherinde yine baykuş öttü gardaş

-Dolu vurdu talan oldu / Seni seven öldü gardaş

-Yaralarım / Yaralarım, derin gardaş.

-Yaralarım / Yaralarım, derin gardaş

-Mezarıma üç gül ekin / Üzerine hasret dökün

-Vasiyetim iki kuzum / Biri oğlum, biri kızım

-Seni seven öldü gardaş

-Yaralarım / Yaralarım, derin gardaş.

Gerçekte de bir kızı ve bir oğlu olan Kıvırcık Ali'nin cenaze töreninde oğlu Eren ve Kızı Ecemsu babalarının tabutunun başından biran olsun ayrılmadı.

 

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title