Haberler

Kleopatra Plajı'nda tatilcilerin deniz keyfi

Güncelleme:

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde sıcaktan bunalan yerli ve yabancı tatilciler, Kleopatra Plajı'nda serinlemek için denize girdi.

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde sıcaktan bunalan yerli ve yabancı tatilciler, Kleopatra Plajı'nda serinlemek için denize girdi.

Hava sıcaklığının 32 derece, nem oranının yüzde 51, deniz suyu sıcaklığının ise 28 derece ölçüldüğü Alanya'da sıcaktan bunalan yerli ve yabancı tatilciler, ilçenin dünyaca ünlü Kleopatra Plajı'na gelerek serinlemeyi tercih etti. Normalleşme süreciyle birlikte hafta içi olmasına rağmen plajdaki yoğunluk dikkat çekti. Plaja gelenler, güneşlendi ve denize girerek, yüzdü.

'KORKMANIZA GEREK YOK'

Alanya'da yaşayan Rus Tatyana Kurnetsova (33), denizin çok güzel olduğunu ve herkesin koronavirüsten korkmadan buraya gelebileceğini söyledi. Kurnetsova, "Alanya'da koronavirüs yok, korkmanıza gerek yok. Kleopatra Plajı'nda şu an az turist var ama yavaş yavaş oluyor. Deniz, kum çok güzel. Buraya gelmenizi tavsiye ederim. Ben korkmuyorum ve buradayım" diye konuştu.

Türkiye'ye herkesin rahatlıkla gelebileceğini vurgulayan Kurnetsova, vatandaşlarına da çağrı yaptı. Kurnetsova, "Sınırlar açıldıktan sonra Rusya'dan herkes buraya gelecektir, sınırların açılmasını bekliyorlar. Ben turizmde çalışıyorum ve biliyorum ki sınırlar açıldığında herkes gelecek" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kleopatra Alanya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title