Haberler

Klasik Otomobil Tutkunları Bebekler İçin Buluştu

Bursa 'da Osmangazi Rotary Kulübü tarafından bu yıl 4.gerçekleştirilen etkinlikte klasık otomobil tutkunları Dörtçelik Çocuk Hastanesine solunum cihazı almak için yollara indi.

Bursa 'da Osmangazi Rotary Kulübü tarafından bu yıl 4. gerçekleştirilen etkinlikte klasık otomobil tutkunları Dörtçelik Çocuk Hastanesine solunum cihazı almak için yollara indi.

Bursa da yerel bir tv kanalının bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe vatandaşların ilgisi de yoğun oldu.Klasik otomobillerle fotoğraf çektirmek isteyen Bursalılar start alanına akın ederken düzenlenen etkinlikten elde edilen gelirle Dörtçelik Çocuk Hastanesi Yeni Doğan Yoğun Bakım Kliniğine solunum cihazı alınacak.Şehir turu kapsamında Yalova yolundan start alan otomobiller Mudanya ya gidecek. Etkinliğe 1958 model Mercedes Phantom otomobiliyle gelen Burak Balibey yaptığı açıklamada bir araya gelen insanlarla kaynaşmanın güzel olduğunu güzel bir hafta sonu geçirmek için geldiğini ve klasik otomobil tutkunluğunun bir hastalık, tutku olduğunu söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title