Haberler

Son Dakika | KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Rum Yönetimi Lideri Anastasiadis ile görüştü

Güncelleme:

Edinilen son dakika haberine göre Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Akdeniz'de Kıbrıs Adası açıklarında meydana gelen 6.4 büyüklüğünde depremle ilgili Güney Kıbrıs Rum Yönetimi Lideri Nikos Anastasiadis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Akdeniz'de Kıbrıs Adası açıklarında meydana gelen 6.4 büyüklüğünde depremle ilgili Güney Kıbrıs Rum Yönetimi Lideri Nikos Anastasiadis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Bugün 04.07'de Akdeniz'de Kıbrıs Adası açıklarında 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, depremle ilgili Güney Kıbrıs Rum Yönetimi Lideri Nikos Anastasiadis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Anastasiadis, görüşmede adanın büyük bölümünde hissedilen deprem için Tatar'a geçmiş olsun dileklerini ileterek, meydana gelen depremde can kaybı ve ciddi bir hasar olmamasına sevindiğini iletti. Görüşmede liderler, 1953 yılında 6.1 şiddetinde meydana gelen ve Kıbrıs'ta en yıkıcı depremlerden biri olarak kaydedilen Baf depremine de değinerek bugün meydana gelen depremde can kaybı ve ciddi bir hasar olmamasının tek teselli olduğunu dile getirdi.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ve Rum Yönetimi Lideri Anastasiadis bu vesileyle yeni yıl dileklerini de karşılıklı olarak paylaşarak görüşmeyi sonlandırdı. - LEFKOŞA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kıbrıs Tatar Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title