Haberler

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı: "Doktorlarından Aldığım Bilgiler Umut Vericidir.

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı: "Doktorlarından aldığım bilgiler umut vericidir.

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı : "Doktorlarından aldığım bilgiler umut vericidir. İlk günlerdeki durum devam etmiyor, iyiye doğru bir gidiş vardır"

ANKARA - KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin, "Doktorlarından aldığım bilgi umut vericidir. İlk günlerdeki durum aynen devam etmiyor, iyiye doğru bir gidiş var" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi'nde tedavi gören CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı ziyaret etti. Ziyaretin ardından kameraların karşısına geçen Kılıçdaroğlu, Akıncı'nın Baykal'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldığını söyleyerek, Akıncı'nın gösterdiği duyarlılık için kendisine ve şahsında Kıbrıs Türk halkına yürekten teşekkürlerini sunduğunu kaydetti.

Akıncı ise Baykal'ın sağlık durumunun ailesi, mensubu olduğu siyasal camia ve Türkiye için önemli olduğu kadar Kıbrıs Türk halkı içinde anlamlı ve değerli olduğunu ifade ederek, "Doktorlarından aldığım bilgi umut vericidir. İlk günlerdeki durum aynen devam etmiyor, iyiye doğru bir gidiş var. Doktorlardan aldığımız memnuniyet verici haberler budur. Temennimiz bu iyiye gidişin devam etmesi ve Baykal'ı yeniden eskisi gibi aramızda görebilmemizdir" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Mustafa Akıncı Deniz Baykal Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title