Haberler

Kızların Azmi Şampiyonluk Getirdi

Maddi imkansızlıklara rağmen başarmaya inanan Büyükorhan Merkez Ortaokulu Kız Futbol Takımı, Bursa şampiyonu oldu.

Maddi imkansızlıklara rağmen başarmaya inanan Büyükorhan Merkez Ortaokulu Kız Futbol Takımı, Bursa şampiyonu oldu. Kazandıkları kupayı Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş ile paylaşan kızlar, şampiyonluk sonrası hedeflerini büyüttü.

Büyükorhan'da Merkez Ortaokulu kız öğrencilerinden oluşan futbol takımı, maddi imkansızlıklara ve çevresel faktörlere aldırmadan çalışarak Bursa şampiyonu oldular. Geçen yıl kurulan Merkez Ortaokulu Kız Futbol Takımı sporcuları, soğuk baktıkları futbolu severek Bursa genelindeki turnuvada başarısız oldu. Büyükorhan'da okullar arası turnuvada başarıyı yakalayan Merkez Ortaokulu Kız Futbol Takımı oyuncuları, bu kez gözünü Bursa şampiyonluğuna dikmişti. Ciddi çalışma, inanç ve azimle turnuvaya hazırlanan oyuncular, turnuvada bütün rakiplerini mağlup ederek Bursa il birinciliğini kazandı.

Şampiyonluk kupasını alan kız futbol takımı, Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş'ı ziyaret ederek, kupayı hediye etti. Kız futbol takımının başarısının Büyükorhan ilçesini gururlandırdığını ifade eden Başkan Taş, "Bu başarıda emeği olan başta oyuncularımız ve teknik heyet olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. Bizler belediye olarak sporcularımızın her zaman yanında olacağız" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükorhan Hasan Taş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title