Haberler

Kızının Doğduğu Müjdesini Vermeye Gitti, Dünyası Başına Yıkıldı! Annesi Öldü, 2 Oğlu Yoğun Bakımda

Güncelleme:

Hatay'da doğan kız bebeğinin müjdesini vermek için eve giden adam, annesi ve 2 çocuğunu hareketsiz bulunca şok yaşadı. Sobadan sızan gaz yüzünden adamın annesi hayatını kaybederken, 2 çocuğu yoğun bakıma alındı.

Hatay'da kız çocuğu dünyaya gelen adam, müjde vermek için gittiği evde annesiyle 2 oğlunu hareketsiz buldu. Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlenen 70 yaşındakiğ annesi hayatını kaybederken 2 torunu ise yoğun bakıma alındı.

KARISININ DOĞUMU İÇİN 2 ÇOCUĞUNU ANNESİNE BIRAKIP GİTTİ

Belen ilçesinde oturan Yasin Gökoğlu eşinin doğum sancısı tutması üzerine 2 çocuğunu annesi Emine Gökoğlu'na bırakarak, İskenderun Devlet Hastanesi'ne gitti.

BEBEĞİNİN MÜJDESİNİ VERMEK İÇİN GİTTİĞİ EVDE ŞOK YAŞADI

Sabah bir kız çocuğunun dünyaya gelmesi sevinci ile Belen'e annesinin evine dönen Yasin Gökoğlu, içeri girdiğinde annesi ve biri 6, diğeri 12 yaşında olan 2 çocuğunu hareketsiz buldu.

Kızının Doğduğu Gün, Annesi Öldü, 2 Oğlu Yoğun Bakımda

ANNESİ ÖLDÜ, 2 ÇOCUĞU YOĞUN BAKIMDA

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Emine Gökoğlu ve torunları Ebubekir ile Fatih Gökoğlu'nu hastaneye kaldırdı. Ancak Emine Gökoğlu, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Kızının Doğduğu Gün, Annesi Öldü, 2 Oğlu Yoğun Bakımda

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Belen 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (11)

A.MERT:

Allah sabırlar versin

23
0
yanıtYanıtla
klas....:

allah sabırlar versin baba hangi birisine yansın hangisine sevinsin zor bir durum.

19
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

allah sabırlar versin. insan neye sevineceğini hangi acısına yanacağını şaşırır. . .

16
1
yanıtYanıtla
Allah sabır versin:

acının dili dini ırkı olmaz. . . .

13
0
yanıtYanıtla
Sanane:

Hayir acigim makyajda yapiyom ne yaptimda sacimi sala sala gezmicem sana ne rahatsizligim var??ben bugun turbanlilara bukadar saygi gosterirken sen neden beni tehdit ediyorsun?a)Allah size firsat vermesin bi kasik sufa bogacak hani muslumasinya methametlisinya Allah tan korkuyon ya...!senden daha fazla musluman oldugum kesin hersey kader

9
4
yanıtYanıtla
bilge:

sizde gram akil olsa hersey kader isimli sahtekarin müslüman olmadigini ve sadece ortaligi karistirmak istedigini anlardiniz!!

yanıt5
yanıt0
...:

yahu adam pis bi provokatör . . anlamadın mı? ortalığı karıştırıyor amacı o . .

yanıt6
yanıt1
Selim:

Bari boyle olaylarda siyaseti karistirmayin akp chp hdp mhp vs vs insaniz insan ates dustu yeri yakar be ayip

10
0
yanıtYanıtla
TİREBOLU LU HASAN PAŞA NIN OĞLU TOLGA:

ACI BİR O KADAR DA ELİM BİR OLAY!YÜCE YARATAN DAN AİLE EFRATLARINA SABRI CELİL, BAŞ SAĞLIĞI VE METANET VEFAT EDENLERE DE YÜCE YARATANDAN BAĞIŞ VE MAĞFİRET DİLERİM. MEKANLARI CENNET TOPRAKLARI NUR YOLDAŞLARI YÜCE YARATANIN KENDİSİ VE YÜCE İSLAM PEYGAMBERİ Hz. MUHAMMET MUSTAFA sav. OLSUN! EY KÖTÜ TUTKULARINI ATMIŞ RUHUNU FAZİLETLERLE DONATMIŞ EN GÜZEL İNSAN YÜCE YARATAN SENDEN SENDE YÜCE YARATAN DAN HOŞNUT OLARAK YÜCE YARATANA DÖN. HOŞNUT OLDUĞUM KULLARIMA KATIL VE FİRDES-İ ALA CENNETİME GİR!AMİN!AMİN

4
0
yanıtYanıtla
(:

BURADA İKİ YAVRU YOĞUN BAKIMDA Bİ YAŞLI TEYZE HAYATINI KAYBETMİŞ VE AİLE ŞOKTA. YAZIK ÜLKEMİN İNSANLARINA YORUMLARA BAKIYORUM DA Bİ FATİHA OKUMAK GERÇEKTEN ZOR DEĞİL. Bİ ALLAH RAHMET EYLESİN DE SABIR DİLEMEK GERÇEKTEN ZOR DEĞİL. ALLAH HEPİMİZE AKIL FİKİR VERSİN . AİLEYE DE SABIRLAR VE O YAVRULARA ŞİFA VERSİN. AMİN AMİN AMİN

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title