Haberler

Kızını Rahatsız Eden Adamı Öldürdü

Tarsus'da 75 yaşındaki adam kızını rahatsız ettiği öne sürdüğü Halil Alagöz'ü kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Mersin'in Tarsus ilçesinde 75 yaşındaki Durhasan S. , kızını rahatsız ettiği öne sürdüğü Halil Alagöz'ü kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Olay, akşam saatlerinde Tarsus'un Girne Mahallesi 2051 Sokak üzerinde bulunan evde 9 nolu evde meydana geldi. Adana'da ikamet eden Halil Alagöz, Kilis'te öğretmenlik yapan 36 yaşındaki M.S. ile ilişki kurdu. M.S. bir süre sonra Halil Alagöz'ün davranışlarını beğenmediği için ilişkisini sona erdirdi. Reddedilen Halil Alagöz, iddiaya göre M.S. 'nin daha önce çektiği çıplak fotoğraflarını , Tarsus'ta yaşayan kızın ailesinin evinin giriş kapısının önüne attı. Yaşananlardan dolayı zor durumda kalan M.S. ise durumu Kilis Cumhuriyet Savcılığına ve eden ailesine bildirdi.

Bu olayların ardından Halil Alagöz, M.S. 'nin babası D.S. ile görüşmek üzere Tarsus'a geldi. D.S. evinin giriş kapısı önünde Halil Alagöz'ü görünce sinirlendi. D.S. ile Halil Alagöz tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine D.S. , evde bulunan bıçağı alarak Halil Alagöz'ün göğsünden bıçakladı. Kanlar içinde yere yığılan Alagöz olay yerinde hayatını kaybederken, D.S. ise olay yerine gelen polis ekiplerine teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title