Haberler

Kızından Ayrılan Gencin Marketini Bastı

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde Oturan 41 Yaşındaki Şenol Y. 4 Yıl Önce Yaşı Küçük Olduğu İçin Aile Arasında Yapılan Düğünle Birlikte Yaşamaya Başlayan Kızından Ayrılan 26 Yaşındaki Mustafa Y.'nin Ailesine Ait Marketi Bastı. Elindeki Pompalı Tüfekle Sağa Sola Ateş Açan Şenol Y., Mustafa Y. ile Annes...

Antalya`nın Kemer İlçesi`nde oturan 41 yaşındaki Şenol Y. 4 yıl önce yaşı küçük olduğu için aile arasında yapılan düğünle birlikte yaşamaya başlayan kızından ayrılan 26 yaşındaki Mustafa Y.`nin ailesine ait marketi bastı. Elindeki pompalı tüfekle sağa sola ateş açan Şenol Y., Mustafa Y. ile annesi Fatma Y.`yi yaraladı. Marketin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen dehşeti yaşatan Şenol Y. tutuklandı.

Kemer`e bağlı Göynük Beldesi`nde, Şenol Y.`nin kızı 21 yaşındaki H.Y. ile market işletmecisi Mustafa Y. arasında 4 yıl önce ilişki yaşandı. H.Y.`nin yaşının küçük olması nedeniyle aileler kendi aralarında düğün yaptı. İki genç evliymiş gibi birlikte yaşamaya başladı. Ancak anlaşamayan H.Y. ile Mustafa Y. bir süre sonra ayrıldı. Bunun üzerine aileler arasında düşmanlık doğdu, kavga çıktı. Bu nedenle Mustafa Y.`nin ailesi, aralarında soyadı benzerliği bulunan kızın babası Şenol Y. hakkında Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı`na 2 defa suç duyurusunda bulundu.

Buna rağmen devam eden gerginlik son olarak önceki gece saat 22.30 sıralarında çıktı. Mustafa Y.`nin ailesinin işlettiği markete gelen Şenol Y., tartışmanın ardından sinirlenip otomobiline binerek ayrıldı. Bir süre sonra pompalı tüfekle markete dönen Şenol Y., etrafa tehditler savurdu. Marketin giriş kapısından içeri doğru ateş eden Şenol Y., daha sonra tüfeği Mustafa Y.`nin annesi 51 yaşındaki Fatma Y.`ye doğrultarak ateşe devam etti.

Fatma Y., tüfekten çıkan saçmaların yüzüne ve gözüne isabet etmesiyle yere düştü. Bu sırada dükkandaki müşterilerle ilgilenen Mustafa Y. de kasa bölümünden çıkarak Şenol Y.`nin üzerine atladı. Tetiğe tekrar basan Şenol Y., Mustafa Y.`yi de karın boşluğundan ve koltuk altından yaraladı. Ardından, Mustafa Y.`nin akrabaları üzerine atladıkları Şenol Y.`den tüfeği alarak etkisiz hale getirdi. Yaşanan dehşet, marketin güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı.

Jandarma tarafından gözaltına alınan Şenol Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaralı anne- oğulun ise Kemer Devlet Hastanesi`ndeki tedavisi sürüyor.

(Saffet YENİGÜN/DHA)

H.Y: Hülya Yalçın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title