Haberler

Kızına İstismardan Yargılanıyor

SAKARYA'nın Kocaali ilçesinde 15 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen N.A.'nın (46) tutuksuz yargılanmasına devam edildi.

SAKARYA'nın Kocaali ilçesinde 15 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen N.A.'nın (46) tutuksuz yargılanmasına devam edildi. N.A.'nın damadı M.İ., kayınvalidesinin, eşini ve kızını yüzleştirdiğini, kayınpederinin bir daha yapmayacağına dair yemin ettiğini iddia etti.

Kocaali'de kızı F.A.'ya cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen N.A.'nın Sakarya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya tutuksuz yargılanan N.A., eşi V.A., çiftin oğlu İ.A ve damadı M.İ. ile tarafların avukatları katıldı. Tanık olarak dinlenen M.İ., kayınvalidesinin eşi ve kızını yüzleştirdiğini, olayın ortaya çıkmasının ardından kayınvalidesinin evi terk ettiğini belirterek, "Sanık benim kayınpederimdir. F.A.'ya cinsel içerikli filmler izletmiş. Bazı şeyler yapmış. Eşim bunları bana anlattı. Kamera aldım. Eşimle beraber Karasu'da bulunan eve gittik. Kayınpederim, kayınvalidem ve F.A. oradaydı. Kayınpederim işkillendi. Kayınvalidemi odaya çekti, 'Hayırdır ne oluyor?' dedi. Bu arada kamerayı yerleştiremedik. Cep telefonunu kayıt için açıp kapının altına yerleştirdik. Telefonu koyduktan sonra biz de dinlemeye başladık. Kayınvalidem sanığa cinsel istismarda bulunup bulunmadığını sordu. Kayınpederim inkar etti. Israr üzerine sanık F.A'yı içeriye çağırdı. Kayınvalidem ikisini yüzleştirdi. Kayınpederim F.A.'ya 'Ben yaptım mı kızım?' diye sorunca o da 'Defalarca yaptın baba' dedi. Kız dışarı çıktı, kayınpederim bir defa yaptığını ve Kuran'a el basacağını söyledi. Bir defa yaptığını kayınvalideme itiraf etti. 'Bir daha yapmayacağım yemin ederim, Kuran'a el basarım dedi. Kayınvalidem ikna olmayınca evi terk etti" dedi.

?İ.A. ise babasının daha önce telefonundaki kız arkadaşlarının numaralarını alıp aradığını anlatarak şunları söyledi:

"Ben olayın olduğu gün evde değildim. Eve geldikten sonra olayın olduğunu öğrendim. İlk etapta kız kardeşim F.A. korktuğundan dolayı söylemedi. Sonrasında annemlere anlatmış, sonra bana da anlattı. Bu olayın hepsini tamamen anlattı. Polis merkezinde bu konuda ifade vermiştim. Annem ve babam konuşmaya başladılar. Gizli olsun diye odaya götürdü annem babamı. O gün ablam S. ve eniştem de vardı. Odada konuşurlarken biz kapının dışında altına koyduğumuz telefon ile kayıt yapıyorduk. Köyde kız kardeşime dokunmaya kalktığını söyledi. Ses kayıtlarında da bu duyulmaktadır. Aslında olmuş bir şeyi inkar etmektedir. İddia edilen olayları görmedim. Babam benim kız arkadaşlarımın da telefonlarını zorla alıp arardı. Kız kardeşime dokunmaya çalışıyordu, kız kardeşim kaçıyordu. Babam evde cinsel içerikli filmler izlerdi, kendim de gördüm."

Söz alan N.A ise iddiaları kabul etmeyerek, "Beyanları kabul etmiyorum. Hepsi kurulup gelmişler" diye konuştu.

Mahkeme heyeti, konuyla ilgili Adli Tıp Kurumu'na yazılan müzekkereye cevabın geldiğini ve incelenme sürecinde olduğunu belirterek, duruşmayı erteledi. - Sakarya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kocaali Sakarya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title